Menu
RSS

CHP’den Taksim’de ‘Demokrasi Mitingi’ Kararı

CHP’den Taksim’de ‘Demokrasi Mitingi’ Kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğini açıkladı. Mitinge sol ve sosyalist gruplar da destek verecek.

TSK'daki Fethullahçı yapının başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından sokakları işgal eden gerici ve yobaz güçlerin şeriat çağrılarına karşı CHP, sol ve demokrasi güçleri de meydanlara çıkma kararı aldı.

Cumhuriyet Ve Demokrasi Mitingi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Taksim Meydanı'na çıkacak.

Sol Gruplar Da Destek Veriyor

'Ne cemaat darbesi, ne AKP faşizmi' sloganının öne çıkacağı belirtilen mitinge sol ve sosyalist grupların da kitlesel şekilde aktif destek vereceği belirtiliyor.

Canpolat'tan Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da miting kararını Twitter hesabından duyurdu. Canpolat, 'CHP olarak, 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı’nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğiz' mesajını paylaştı.

yukarı çık
0
Paylaşım