Menu
RSS

CHP’li Mehmet Yurtsever’e Antalya’dan Son Görev

CHP’li Mehmet Yurtsever’e Antalya’dan Son Görev

Pazar günü gerçekleşen Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında yer alan CHP Keçiören eski İlçe Başkanı Mehmet Yurtsever son yolculuğuna uğurlandı. CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Koçak’ın eniştesi olan Yurtsever’in cenaze törenine Antalya'dan yoğun katılım oldu.

Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP genel Başkan Yardımcıları, CHP Milletvekilleri, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, CHP Antalya İl Başkan Yardımcıları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Antalya Milletvekili Önceki Dönem CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, Eski CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan da katıldı.

CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Koçak’ın eniştesinin Cenaze Töreni Katılan CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ve İl Başkan Yardımcıları Ankara Karşıyaka mezarlığında düzenlenen cenaze Töreninin öncesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ı ziyaret eden Esen, Bir süre burada Genel Başkan yardımcısı Budak’la fikir alışverişinde bulundular.

CHP Antalya İl Örgütü Karşıyaka Mezarlığı camisinde kılınan cenaze namazına katılan İl Başkanı Semih Esen ve İl Başkan Yardımcıları Yurtsever ailesi ve terör saldırısında hayatlarını kaybedenlerin ailelerin açısını paylaştılar.

Esen, Cenaze törenin çıkışında yaptığı açıklamasında; Ankara’da son 5 ay içinde 3’üncü kez yaşanan saldırıların ardından “Biz iyiyiz. Bize bir şey olmadı” diyecek durumda olmadıklarını söyledi.

Terörün nereden gelirse gelsin bir insanlık suçu olduğunu, ölen her insanla kendilerinin de öldüğünü, yaralandığını belirten Esen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi terörle mücadele konusunda her türlü siyasi sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu söyledi.

CHP İl Başkan Yardımcımız İbrahim Koçak’ın Eniştesi CHP Eski Keçiören İlçe Başkanımız Mehmet Yurtsever’in Cenaze töreninde Yurtsever ailesinin acılarını ve terör saldırısında hayatlarını kaybedenlerin ailelerin açısını paylaşmak için Ankara’da bulunduklarını ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım