Menu
RSS

CHP Muratpaşa Coştu

CHP Muratpaşa Coştu

Hemen her gün bir eylem ile gündemi belirleyen CHP Muratpaşa, yine bu çalışmalarından en önemli adım olarak, üye yapılanmasını ve güncellemesini başlattı. Önce üye taraması yapacak ekipleri için eğitim programlarına başlatan

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Kumbul “ Muratpaşa’da başlattığımız bu çalışma, tüm örgütlerimize örnek olabilecek yeni bir örgütlenme modelinin ilk aşaması” dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı yine bir ilke imza atıyor

Üye Taraması yapacak mahalle çalışma gruplarını oluşturan CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Üye Tarama grupları için iletişim ve uygulanacak güncelleme formlarına yönelik eğitim çalışmalarına başladı.

3 grup halinde İl ve İlçe Başkanlığı Binaları ile Değirmenönü Kültür Merkezinde akşam 18.00 da dün ( 31 Mart - 1 Nisan) başlayan eğitim programları iki gün devam edecek.

Parti Okulu Eğitmenleri tarafından verilen Eğitim Programlarının açılışında konuşan Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul “Muratpaşa’da başlattığımız bu çalışma, tüm örgütlerimize örnek olabilecek yeni bir örgütlenme modelinin ilk aşaması.

Sizlerle omuz omuza, ev ev çalışacağız. Amacımız aktif üye sayımızı arttırmak, Muratpaşa’da tüm ülkemize örnek olacak örgütsel yapıyı oluşturmaktır. Yolumuz açık olsun” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım