Menu
RSS

CHP Muratpaşa’dan Ankara Ziyareti

CHP Muratpaşa’dan Ankara Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Mahalle Yönetimlerinin katıldığı bir Ankara Programı düzenledi. Önceden yapılan randevu talebi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı çerçevesinde Salı günü gerçekleşti.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın Ankara programı, Anıtkabir ziyaretiyle başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve Parti Meclisi Üyesi Devrim Kök’ün de katıldığı Anıtkabir ziyaretinde Heyet, Anıtkabir Müzesi’ni gezdi, Büyük Atatürk’ün Mozalesi’ne “CHP Muratpaşa Örgütü” çelengini koydu ve saygı duruşunda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, heyet başkanı olarak Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Deftere, CHP Antalya Muratpaşa İlçe Örgütü ve mahalle temsilcileri ile birlikte Anıtkabir’de olduklarını yazan Budak, şöyle devam etti: “Büyük Önderimiz, Koyduğun ilkeler ve kurduğunuz Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır.

Sizin huzurunuzda, demokrasimize, Cumhuriyetimize sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Rahat uyuyunuz, Ruhunuz şad olsun.” Heyet daha sonra, İkinci Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan İsmet İnönü’nün kabri başında da saygı duruşunda bulundu.

CHP Muratpaşa Heyeti, Anıtkabir ziyaretinden sonra, TBMM’ye geçerek, CHP Grup toplantısına katıldı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinledi. Heyet, Grup toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından makamda kabul edildi.

İlçe Başkanı Ahmet Kumbul tarafından Antalya’dan getirilen kamkat fidanının hediye edildiği görüşmede konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu “Sizleri burada görmekten büyük mutluluk duydum. Örgütün disiplin içinde, bir arada çalışarak Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni geri alacağına inanıyorum ve bunu sizden bekliyorum.

Şimdi İlçe Örgütümüzün çalışmaları hakkında İlçe Başkanımızdan bilgi almak istiyorum” dedi. İlçe Başkanı Ahmet Kumbul seçildikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlatarak “Yaklaşık 13 bin kayıtlı üyemizin evlerinde tek tek ziyaret edilerek bütün bilgilerinin güncellenmesini, yeni bir örgütsel veri tabanı oluşturulmasını, aktif üye sayısının arttırılması amaçlayan üye taramalarımızı bitirme aşamasına geldik.

Bu çalışmalarımızla birlikte ve eş zamanlı bir yandan da sandık çevresi örgütlenme modeli üzerinde çalışıyor ve gerekli eğitimleri gerçekleştiriyoruz. Öte yandan özellikle toplumsal kesimler itibarıyla yatay bir örgütlenme modelini de yaşama geçirmenin çabasıyla kurduğumuz çok sayıda komisyonumuzla çalışmaktayız.

Partimizi Muratpaşa’da her zaman önde, Türkiye’de de öncü yapmanın çabasını veriyoruz. Bu çabada en büyük emeği veren mahalle temsilcilerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. CHP Antalya Ailesinin bir parçası olarak, Genel Başkan Yardımcımızla, Parti Meclisi Üyemizle, milletvekillerimizle ve Örgütümüzle birlikte olmaya ve çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

CHP Muratpaşa Heyeti, Genel Başkan Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrasında, CHP Grup Toplantı Salonunda özel bir toplantı gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CPM üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök ve Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ile İlçe Başkanı Ahmet Kumbul’un yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik duygularının altı çizilerek, bu tür ziyaretlerin moral ve motivasyon açısından önemi vurgulandı. Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı da programı çerçevesinde odasında ziyaret eden Muratpaşa CHP Heyeti akşam kentten ayrıldı.

Ankara Programıyla ilgili değerlendirmede bulunan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul “Önceden istediğimiz randevular çerçevesinde bu hafta gerçekleşen Ankara ziyaretimiz her açıdan son derece yararlı olmuştur.

Genel Başkanımız, Parti Yöneticilerimiz ve milletvekillerimizle birlikte olma fırsatı bulduğumuz, gerek yerel, gerekse ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerilerimizi dile getirdiğimiz, telkinlerini aldığımız, çalışmalarımızı anlattığımız görüşmelerimiz bana ve arkadaşlarıma moral ve güç verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Dayanışma Pikniğimizle birlikte iki aydır sürdürdüğümüz ve artık tamamlanma aşamasına getirdiğimiz üye taramaları çalışmalarının da yorgunluğunu çıkarttık.

Başta bu gezimizde bize her tür desteği veren Genel Başkan Yardımcımız Çetin Osman Budak olmak üzere, Milletvekillerimize,  Örgütüme ve yol arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım