Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Devrim Kök’ün Manavgat Ziyaretine Yoğun İlgi

  • Yazan 
Devrim Kök’ün Manavgat Ziyaretine Yoğun İlgi

CHP Antalya Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Devrim Kök, Antalya alan çalışmalarına Manavgat, Alanya ve Gazi Paşa ilçeleriyle devam etti. Manavgat İlçe Başkanlığında yapılacak toplantıya çok sayıda partilinin katılması nedeniyle, İlçe Başkanlığına sığmayan kalabalık sokaklara taştı.

Devrim Kök’de tam bir miting havasında geçen konuşmasını ilçe başkanlığı önünde kalabalık bir vatandaş topluluğuna yaptı.

Kök, kalabalık topluluğa, Manavgat’tan çıkan bir hemşehriliniz olarak şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasında güncel konuları değerlendirdi.

Kök, “Örgütten gelen birisi olarak, CHP’de ilçe gençlik kollarından başladığım siyasi hayatımda, İl başkanı, Milletvekili, şimdi de Parti Meclisine seçildiğini, bunun örgütün gücü olduğunu söyleyerek hem kendisini parti Meclisine girmesi için öneren 46 il başkanına hem de tüm Antalya İl ve ilçe örgütlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında gündemi değerlendiren Kök, “herkesin gözü kulağı bizim kurultayımızdaydı. Çünkü CHP Cumhuriyeti kuran partidir. Çünkü CHP’ye oy versin ya da vermesin Türkiye’de yaşayan herkes CHP’nin varlığından güç alır. Ne olursa olsun CHP var oldukça, bizi biz yapan unsurların değişmesine asla izin vermeyeceğiz.

Kurultayın sonuç bildirgesi iyi okunmalı. İyi okunursa yapılan eleştirilerin ne kadar haksız olduğu görülecektir. Benim tespit ettiğim en önemli sorunumuzun her konu ile ilgili siyaset üretim çözüm önerileri sunmamıza rağmen biz gidip sorunları insanların anlayacağı dilden anlatamadığımız için sorun yaşıyoruz. Bunu kabul ederek siyaseti daha farklı yapmalıyız. Bundan sonra çok etkin siyaset yapma anlayışımız olmalı Artık siyaseti daha aktif hale getirmeliyiz. Zaten buna mecburuz. CHP Mustafa Kemal’in partisidir. Kurulduğu günkü hedefi amacı ne ise bu günde odur. Kişiye göre değişemez. CHP bu coğrafyada yaşayan kürdün de Türk’ünde her kesin partisidir” dedi.

Çalışmalarına Alanya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek devam eden Kök’e burada da partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe Başkanı Ali Takavut’un açış konuşmasından sonra partililere seslenen Kök, artık, gençliği harekete geçirmenin zamanı geldi. Gençlik örgütlenmeleri çok önemlidir. Türkiye’de gençlik hareketleri ne zaman yükselişe geçmişse sol da ivme kazanmış, ne zaman düşüşe geçmişse sol partiler de durağanlaşmıştır. Bu bilinçle gençleri harekete geçirmek gerekiyor. Gençler CHP’de kendi fikirlerine değer verildiği hissini taşımalıdır artık. Bunu aşacağız. Mecburuz” dedi.

Kök, “Öncelikle bir genç işsizler kurultayının yapılmasını istiyorum. Ankara’da yapalım. Türkiye’nin yarısı genç. Bütün işsizleri davet edelim. Gayret gösterirsek üç ayda bu gençleri bir araya getirmemiz mümkün. Artık sokağa çıkmalıyız. Herkes CHP’nin ayağa kalktığını bilmeli. İl başkanımız, İlçe Başkanlarımızla birlikte yapacağımız tüm etkinliklere maksimum seviyede katılmaya gayret göstermeliyiz. Artık birilerini korku sarmalı. CHP ayağa kalktı, sokağa çıktı diye. Bu çıkış algı yönetiminde çok önemlidir” dedi.

Alanya’dan Gazipaşa ilçesine geçen Kök, ülke gündemini değerlendirdi. Siyasi partilerin sadece bir kesimden oy alarak iktidar olmasının mümkün olmadığını söyleyen Kök, CHP olarak her hesimden oy alacağız. Aleviden de sünniden de, Türk’ten de Kürt’ten de, sağcıdan da, solcudan da. Her kesimi kucaklayıp, her kesimden oy almamız gerekiyor. Herkesi bir çatı altında toplamak, her kesimin sesi olmak zorundayız “ dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım