Menu
RSS

Döşemealtı’nın DÖGEM Projesi Ödüllendirildi

Döşemealtı’nın DÖGEM Projesi Ödüllendirildi

Vizyon projelerle dikkat çeken Antalya’nın Merkez İlçesi Döşemealtı, Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) ile ödüle layık görüldü. Belediye Başkanı Turgay Genç’e ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.

Katılım ve Yönetişim dalında en iyi proje seçildi…

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) düzenlediği, Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetimler Ödül Toplantısına 3 proje ile katılan Döşemealtı Belediyesi, “Katılım ve Yönetişim” dalında ödül aldı.

500’ün üzerinde proje yarıştı…

İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde 200’e yakın Belediye’nin katıldığı ve iki gün süren zirve de 16 branşta 77 belediye ödüle layık görülürken Döşemealtı Belediyesi 500’ün üzerinde proje arasına girmeyi başardı ve Döşemealtı Gençlik Meclisi projesiyle en iyi proje seçildi.

Başkan Genç’e ödülünü Kılıçdaroğlu verdi…

Ünlü oyuncu Volkan Severcan’ın sunuculuğunu yaptığı törende ismi okunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç alkışlar arasında sahneye gelip, ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldı.

Belediye Başkanı Turgay Genç’i tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ödüle layık görülen diğer belediye başkanlarını ve temsilcilerini de tebrik edip birlikte fotoğraf çektirdiler.

Doğru işler yapıyoruz…

Döşemealtı’nın gençlerine yönelik olarak hazırlamış olduğu DÖGEM Projesinin ödüle layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Başkan Turgay Genç, “Üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir projeydi. Antalya’nın tek Türkiye’nin örnek projelerinden birisi olan DÖGEM ile gençlerimiz kent yönetiminde söz sahibi olacaklar.

Fırsat eşitliği yaratabilmek için 50 vekilimizin yarısı kız yarısı erkek olmasına özen gösterdik ve engelli gençlerimize de pozitif ayrımcılık yaptık. Genç vekillerimiz demokrasi gereği kendi yönetimlerini belirlediler ve iş başı yaptılar.

Her bir genç vekilimiz yaşadıkları mahallelerde ve ilçemiz genelinde söz sahibi olacaklardır. Böylesine değerli bir çalışmanın ödül alması yaptığımız işlerin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu göstermektedir” dedi.

Ankara’da ki terör saldırısını kınıyorum…

Ödülün verildiği gün Ankara’da meydana gelen terör saldırısını da kınayan Başkan Turgay Genç, “Ardı arkası kesilmeyen terör olayları hepimizin yüreğini yakıyor. Ülkemizi kan gölüne çeviren terör olaylarının biran evvel sona ermesini diliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum”

Antalya Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Başkan Turgay Genç’i ilk tebrik eden isim oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım