Menu
RSS

Muratpaşa Dünya Basınında Örnek Belediye Gösterildi

Muratpaşa Dünya Basınında Örnek Belediye Gösterildi

Tüm Uzakdoğu’ya yayın yapan, Endonezya’nın Net Mediatama adlı televizyon kanalı; Muratpaşa Belediyesi’nin çalışmaları ile Turunç Masa uygulamasını, kendi ülkelerindeki belediyelere örnek olarak gösterdi.

Turunç Masa

Çin, Japonya, Güney Kore dâhil tüm Uzakdoğu’ya yayın yapan, Endonezya’nın başkenti Cakarta merkezli Net Mediatama televizyonu; Muratpaşa Belediyesi’nin çalışmaları ile Turunç Masa uygulamasını, kendi ülkelerindeki yerel yönetimlere örnek gösterdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la yapılan röportaj, Net Mediatama televizyonunda haber olarak sunulurken aynı zamanda, video paylaşım sitesi youtube’da yüklendi.

İşte O Video

Halk, hizmetlerde aktif rol alıyor

Muratpaşa’dan, Antalya’nın en modern ilçelerinden biri olarak sözedilen haberde, şu ifadelere yer verildi; “Her köşesi düzenli ve temiz. Bu Muratpaşa halkının, belediye ile iyi şekilde entegre olmasının sonucu. Halk, yapılan hizmetlerde aktif rol oynuyor. Bunu nasıl mı yapıyor? Tabii Turunç Masa ile. Vatandaşlar her çarşamba Belediye Başkanı Ümit Uysal ile yapılan yüz yüze görüşmelerde hizmetler hakkında isteklerini dile getirip, önerilerde bulunabiliyor.”

Belediyeler için örnek

Net Mediatama televizyonunun program yapımcısı ve Türkiye Muhabiri Elisa Oktaviana Avcı’nın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la yaptığı röportajı haber olarak sunan spikerler; “Turunç Masa; bizim için, Endonezya’daki şehirler ve belediyeler için harika bir örnek sunuyor. Umarız, Turunç Masa, Endonezya’da da belediyeler tarafından uygulanır. Bu sayede belki Endonezya’daki ilçe ve şehirlerde Muratpaşa gibi temiz ve güzel olabilir” yorumunda bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım