Menu
RSS

Nefi Kara’dan Vali ve Emniyet Müdürü’ne İstifa Çağrısı

Nefi Kara’dan Vali ve Emniyet Müdürü’ne İstifa Çağrısı

Kamuoyunda tecavüzcüleri serbest bırakma yasası olarak ta anılan yasanın çıkmaması adına Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce kişiye konuşan CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Vali ve Emniyet Müdürü’nü istifaya çağırdı.

Kara yaptığı konuşmada kendisinin halkın oylarıyla seçilmiş, yıllarca yaptığı cerrahlıktan sonra siyaseten bu ülkenin gidişatının değişmesi için siyasete atıldığını belirtti.

Kara konuşmasında şunları söyledi;

“Bugün ülkenin bir tarafını AKP-PKK ortaklığına bırakan, bir tarafında 18 adamızı Yunanlılara bırakan, bugün Kıbrıs'a peşkeş çekmeye kalkan aynı sapık AKP zihniyetidir. Ve bugün üç gündür Göynük’te kanyonda dayanan yangına PKK'lılar olabilir diye yangın söndürme ekiplerinin sevk etmeyen de yine AKP zihniyetidir.

Ve şehrin ortasında ve Antalya'nın merkezinde bizim güvenliğimizi sağlayamıyorsan ey vali, fetocu değilsen istifa et. Daha dün akşam, bir yıl içerisinde Antalya’mızda 325 çocuğumuzun istismara maruz kaldığını açıklayan Antalya Emniyet müdürümüz, eğer bunu koruyamıyorsan sen de istifa et.

Ve ilk gün söylediğimiz gibi son güne kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin vatanının milletinin bölünmezliğini koruyacağını da yemin ettik. Bu ülkenin insanlarının eşit yurttaşlar olarak yaşayacağına yemin ettik. Bu ülkenin insanını koruyacağımıza namus sözü verdik. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bugün ülkemizin iktidarında işgalci olabilir, işbirlikçiler olabilir, hainler olabilir ve onların uşakları olabilir. Ama biz Cumhuriyet Halk Partililer ve Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları olarak, Kuvayi Milliye'den gelenler olarak, sonsuza kadar, canımız pahasına bunu korumaya and içtik ve devam edeceğiz”

yukarı çık
0
Paylaşım