Menu
RSS

DP Antalya: Antalya’da Muhalefet Yok

DP Antalya: Antalya’da Muhalefet Yok

Genel siyasette olduğu gibi yerel siyasette de muhalefetin olmadığını söyleyen Kartal, “Meclisteki partiler yerelde de kendi iç işleri ile uğraşıyor. Antalya’daki eksikliği Demokrat Parti dolduracaktır” dedi.

Kısa bir süre önce Demokrat Parti Antalya il başkanlığına atanan Hasan Ali Kartal, önceliğini teşkilatlara verdiklerini belirtirken Antalya siyasetini de yakından takip ettiklerini söyledi.

MHP ile CHP’nin kendi iç meseleleri ile uğraşmaktan Antalya’da olup bitenlere zaman ayıramadığını söyleyen Başkan Kartal, yönetim kuruluna verdiği iftarda “CHP ağzından çıkanı kulağı duymadan konuşuyor.

Araştırmadan yaptıkları açıklamaların bedelleri CHP açısından ağır oluyor. Kendi vekilini dolaylı yoldan ardı ardına vuruyorlar. Ellerindeki meclis üyelerine dahi sahip çıkamıyorlar. 2014’den beri 5 Büyükşehir Belediye Meclis üyesini AK Parti’ye kaptırdılar.

Yakında belediye başkanları da ellerinden kaptırırlarsa sanırım kimse şaşırmaz. MHP deseniz aynı sorun orada da var. 7 Haziran ve 1 Kasım yenilgisinin sorumlusunu ararken kendi aralarında adeta iç savaş çıkardılar.

Mahkeme kapılarından gelemeyen bir parti durumuna düştü. Hiçbir siyasetçi bir siyasi partinin bu hale gelmesini istemez. Antalyalılar merak etmesin CHP ve MHP kendi iç meseleleri ile ilgilenirken muhalefet görevini Demokrat Parti en güzel şekilde yapacaktır.

AK Parti de meydanı boş bulduğunu zannedip istediği gibi at oynatacağını zannetmesin. Gözümüz onların üzerinde. Antalyalının ve Antalya’nın hakkını kimseye yedirmeyiz. Antalya sahipsiz değil” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım