Menu
RSS

Başkan Tütüncü Ağrılılar İle Kucaklaştı

Başkan Tütüncü Ağrılılar İle Kucaklaştı

Antalya’daki hemşeri derneklerine çeşitli katkılar sağlayan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, davet edildiği Antalya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin piknik şölenine katıldı.

Antalya’daki hemşeri derneklerinin faaliyet düzenlemesi için hemen her türlü katkıyı sağlamasıyla tanınan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, davet edildiği Antalya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin piknik şölenine katıldı.

Düzlerçamı’ndaki piknik alanında büyük bir sevinç gösterisiyle karşılanan Başkan Tütüncü, Ağrılıları selamlayarak, kendisine ikram edilen yöresel yemeklerden tattı.

Antalya Buluşma Noktası

Sahnede bir konuşma yapan Tütüncü, güzel bir bahar gününde buluştuklarını söyledi. Antalya’nın, Türkiye’nin tüm illerinden hemşerilerinin barış, kardeşlik ve dostluk içinde yaşadığı bir Anadolu şehri olduğunu vurgulayan Tütüncü, “Buradaki kardeşlerimiz, kendi kültürlerini ve güzelliklerini buraya taşıyarak Antalya’yı güzelleştiriyor.

Ağrılılar da kendi coğrafyalarının güzelliğini buraya getirerek, Antalya’yı renklendiren hemşerilerimizin başında geliyor.” diye konuştu.

Hemşeri Dernekleri Önemli

Hemşerilerin belli günlerde buluşmalarının kendisi için çok anlamlı olduğunun altını çizen Tütüncü, “Hemşerilerin buluşmaları, yardımlaşmaları anlamında birbirlerine bağlanmaları, toplumsal yapımızı kuvvetlendiren çok önemli bir unsur.

Bu anlamda hemşeri derneklerinin toplumsal yapımızı güçlendirdiğini ifade ediyorum.” dedi.

Dostluğa Teşekkür

Her zaman hemşeri derneklerinin yanı başında olacaklarını belirten Tütüncü, “Tüm katkılarımızla Ağrılı hemşerilerimizin, Ağrılı güzel insanların yanı başındayız. Bu muhabbetiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Dostluğunuz ve kardeşliğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım