Menu
RSS

Elazığlılar Kepez’de Buluştu

Elazığlılar Kepez’de Buluştu

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Anadolu'nun kültürünü yaşatmaya devam ediyor. Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Elazığlılar hemşeri gecesi gerçekleştirildi.

Hasan Doğan Stadı yanındaki etkinlik alanında gerçekleştirilen, Antalya Elazığlılar Derneği iş birliği ile Antalya'da yaşayan yüzlerce Elazığlı hemşeriyi bir araya getirdi. Hemşeri gecesine Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kürşat Yeşilkaya da katıldı.

Anadolu kültürünün yaşatıldığı etkinlik kapsamında bölgenin tanınan sanatçısı Emrah Güllü ve orkestrası ile sahne aldı. Etkinlikte Elazığ kürsü başı programı gerçekleştirildi.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Elazığlılar hemşeri gecesinde bölgenin kültürü tanıtılarak sevilen türküler seslendirildi. Alanı dolduran Kepezli vatandaşlar da türkülere tempo tutarak eşlik etti.

Hemşeri derneklerine verdiği destekle tanınan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi Ramazan etkinliklerinde de derneklerle işbirliği içinde hemşeri geceleri düzenlediklerini ve Anadolu kültürünü Kepez'de yaşatmak istediklerini söyledi.

Serin akşam saatlerinde etkinlikleri takip eden vatandaşlar da Kepez Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği etkinlik programlarını ilgiyle takip ettiklerini ifade etti. Hemşeri buluşmaları Ramazan ayı sonuna kadar farklı gün ve bölgelerle etkinlik alanında devam edecek.

yukarı çık
0
Paylaşım