Menu
RSS

Hakan Tütüncü Yeniden Kendi Okulunda

Hakan Tütüncü Yeniden Kendi Okulunda

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 30 yıl önce öğrencisi olduğu Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu öğrencilerine başarı tüyoları verdi. Bundan 30 yıl önce eğitim hayatına adım attığı Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu’nu ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilere başarı tüyoları verdi.

Çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tütüncü’nün bu ziyaretine, AK Partili Meclis Üyesi İsa Sarpdağ ile MHP’li Meclis Üyesi Adem Çelik de eşlik etti. Kepezli heyet, okul yönetimi ve okul aile birliği ile görüşmesinin ardından sınıfları gezdi.

Kendi sınıfına girdi

İlköğretim yılları anılarını tazeleyen genç başkan, son ziyaretini kendi sınıfına yaptı. Burada okuyan öğrencilere 1985-1990 döneminde aynı sıraları paylaştığını anlatan Tütüncü, kendi dönemiyle günümüz arasında kıyaslama yaptı. Şimdiki öğrencilerin çok şanslı olduğunu hatırlatan Tütüncü, günümüzdeki eğitim donanımının, kendi dönemine göre çok üst düzeyde olduğunu söyledi.

Sıkı çalışma öğüdü

Bu sınıftan mezun olan öğrencilerin valilik, belediye başkanlığı, hâkimlik gibi görevlerde bulunduğunu dile getiren Tütüncü, bu yerlere gelmek için çok çalıştıklarını vurguladı. Şu anda öğrenci olan çocukların da şimdiden gelecek hayalleri kurması gerektiğini öğütleyen Tütüncü, koydukları hedeflere ulaşmak içinde sıkı çalışmaları gerektiğini söyledi.

Düzenli çalışmayla herkesin koyduğu hedefe ulaşabileceğinin altını çizen Tütüncü, kendisinin de bu yolda ilerlediğini ve halen de günde 18 saat çalıştığını söyledi.

Sizinle aynı şartlardaydım

O yıllarda nerede ikamet etiği, hangi sırada oturduğu, en sevdiği ders gibi merak edilenleri aydınlatan Tütüncü, “Ben bir esnaf çocuğu olarak ilkokula başladım. Aynı sizler gibi, aynı şartlarda yaşadım. Lüks bir hayatımız yoktu. Koyduğum hedeflere çok çalışarak geldim. Sizlere de aynısını yapmayı öneriyorum.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım