Menu
RSS

Kepez’de Bu Yıl Hedef 280 Km Asfalt

Kepez’de Bu Yıl Hedef 280 Km Asfalt

Kepez Belediyesi, 2016 sathi asfalt sezonunu dualarla açtı. Bu yıl Kepez’de, 150 km’si sıcak, 130 km’si de sathi olmak üzere 280 km asfalt çalışması yapılacak. Kepez Belediyesi, 2016 sathi asfalt sezonunun açılışı dolayısıyla tören düzenledi.

Varsak Tansu Çiller Caddesi’nde yapılan törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, iktidar ve muhalefet belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, törende yaptığı konuşmada, alt yapıya kıymet veren belediye olarak her yıl asfalt sezonlarını dualarla ve törenlerle başlattıklarını söyledi. 

Mesai Kavramı Olmayan Belediyeyiz

08.00, 17.00 mesaisi ile çalışan bir belediye olmadıklarının altını çizen Başkan Tütüncü, “Belediyemiz bürokratları, meclis üyeleri ve personeli, gece gündüz çalışarak bir tane daha fazla taşı bir taşın üzerine koymak için büyük bir gayreti, emeği sarf ediyor.

Biz 08.00, 17.00 mesaisi ile çalışan bir belediye olmadık. Yeri geldi 10 saat, yeri geldi 16-18 saat mesai yaptık. Zaten 08.00, 17.00 mesai ile çalışarak bir takım değişimlere imza atmanız mümkün değil.

Geceyi gündüze katarsanız bir şeyler oluyor. Eğer normal çalışma temponuz üzerinde bir takım özverilerle bir tempo ortaya koyarsanız güzellikler ortaya çıkıyor.

Bu sebepten dolayıdır ki, iftihar edilecek nice güzel eserleri, hizmetleri, yapılamaz denilen eserleri halkımıza kazandırdık. Yürüyeceğimiz yolda yapacağımız çok hizmet, Antalya’ya, hemşehrilerimize kazandıracağımız yeni eserler olacak.”

Antalya’dan İstanbul’a Kadar Asfalt

Başkan Tütüncü, 8 yılda 856 km’si sathi,  596 km’si sıcak olmak üzere 1452 km asfalt döktüklerini belirterek,”1452 km asfaltı ucuca eklediğimizde asfaltladığımız yol Antalya’dan İstanbul’a kadar gidiyor ve geri geliyor. Bu rakam önemli bir performansın göstergesidir.” dedi.

Tütüncü, bu yıl ise 150 km’si sıcak, 130 km’si de sathi kaplama olmak üzere 280 km asfalt yapmayı planladıklarını aktardı. 

Personelimi Alkışlıyorum

Başkan Tütüncü, eserlerin yapımında emeği olan personeline teşekkür ederek, konuşmasını şöyle tamamladı:  “Eserlerin yapımında esas emek sahibi olan değer verdiğim çalışanlarımdır.

Onların emekleri olmasa bu asfalt dökülmez. Onların emekleri olmasa bu yollar yapılmaz. Onların emekleri olmasa yapmış olduğumuz eserlerin hiç biri ortaya çıkmaz.

Arkadaşlarımız vazifelerini yapıyor, doğrudur ama vazifesini her zaman iyi yapan sorumluluk bilinci içerisinde yapan da alkışlanır. Tüm personelimi canı gönülden alkışlıyorum.

Allah onlardan razı olsun.  Yapmış olduğumuz eserler sadece belediye başkanının, bürokratların iftihar edeceği eserler değildir.

Eserler Hepimizin

Bu eserler de payı olan biziz, hepimizdir. Bir eser vücuda geldiğinde hepimiz bürokratlarımız, çalışanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız aynı mutluluğu ve heyecanı yaşıyorsak o zaman bir aile olmuşuz demektir.

Yaptığımız eserlerle sadece kendimiz övünürsek, yaptığımız eserleri sadece kendimizden bilirsek bu heyecanı şehre yayamazsak şehirlerin gelişim trendleri gelip geçici olur.

Hepimiz şehri sahiplenirsek, hepimiz şehri bir katkı sunmak istersek o zaman akıp geçen zaman içerisinde güzel bir şehir meydana getirebiliriz.”

Tütüncü’nün konuşmasından ardından yapılan dua ile sathi kaplama asfalt sezonu açıldı. Kepez Belediyesi, törende davetlilere öğle yemeği de ikram etti.

yukarı çık
0
Paylaşım