Menu
RSS

Kepez’de İlahi Gecesi

Kepez’de İlahi Gecesi

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Tahir Çetin ilahi konseri gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinlikleri programı kapsamında, özel bir program daha vatandaşlarla buluştu.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı yanında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Tahir Çetin ve ekibi sahne aldı.

Mesleğinde önemli bir bilgi ve tecrübe birikimine sahip olan Çetin'e Sadabad Sazendeleri de enstrümanlarıyla eşlik etti. En özel ilahilerin bulunduğu repertuar ile sahne alan Çetin ve ekibinin ilahilerine, semazenler de sema yaparak eşlik etti.

Aralarda dini bilgiler ve enstantaneler sunan Çetin'i Kepezli vatandaşlar da ilgiyle takip etti. Canlı şekilde gerçekleşen dinletide sazendelerin kanun, keman, nef ve tef ile eşlik ettiği program, etkinlik alanındaki vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Kepez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik programı, Karagöz ve Hacivat ortaoyununun ardından başlayarak, birbirinden özel ilahilerle devam etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ruhunu Kepez’den tüm Antalya’ya taşıyan etkinliklerle Ramazan sevinci Kepez'de yaşanıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım