Menu
RSS

Kepez’de Nasreddin Hoca Markalaşıyor

Kepez’de Nasreddin Hoca Markalaşıyor

Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrenci ve velileri düzenlenen veli toplantısında bir araya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve velileriyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Her hafta sonu belediye tarafından hizmete açılan eğitim kurumlarında velilerle buluşan Tütüncü, bu kez Kepez’in en minik öğrencileri ve velileriyle buluştu.

Kızları Zeynep’in de öğrencisi olduğu kurumun veli toplantısına Hakan Tütüncü ve eşi Dr. Ayşe Tütüncü kızları Zeynep ile birlikte katıldı.

Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan ve sinema salonundan özel aktivitelere kadar birçok imkânı barındıran kreşin öğrenci velileri, çocukları ile birlikte kahvaltı sofrasında buluştu.

Programda öğrenci velilerine seslenen Tütüncü, Kepez’de çocuklara çok özel imkânlar sunarak eğitime ilk adımı atıkları çok özel bir tesisin hizmet verdiğini söyledi.

Nasreddin Hoca Marka Haline Geliyor

Spordan eğitime kültür programlarından sanata kadar birçok alanda hizmetler sunan Kepez Belediyesi’nin açtığı ilk kreşte velilerle buluşan Tütüncü, bu özel kurumun Antalya’ya örnek olduğunu söyledi.

Çocuklar için her türlü eğitim ve gelişim imkânının sunulduğu kurumun bir marka haline geldiğini ve velilerin çocuklarını kayıt ettirmek için sırada beklediklerini ifade eden Tütüncü, toplantıda yeni şubelerinde müjdesini verdi.

2016’da İki Yeni Kreş

Kreş hizmetlerinin yaygınlaştırılacağını söyleyen Tütüncü, ikinci şubenin Özgürlük Mahallesi’nde çok yakında hizmete gireceğini söyledi. Ardından Ahatlı Mahallesi’nde yeni bir kreş binasının hizmete gireceğinin de müjdesini veren genç Başkan, yeni şubelerle marka haline gelecek kreş hizmetinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

2016 yılında iki yeni kreşle hizmetin gelişeceğini aktaran Tütüncü, çocukların daha güçlü ortamlarda yetişmesi için veliler ve belediye idaresinin el ele vermesiyle gerçekleşeceğini söyledi.

Tütüncü ailesinin de veli olarak katıldığı toplantıda diğer velilerin sorularını yanıtlayan Başkan, aldığı olumlu geri dönüşlerin yeni şubelerin artışında önemli rol oynayacağını belirterek, Kepez’de eğitimin ilk basamaktan son basamağa kadar güçlenerek büyümesi için çalıştıklarını söyledi.

Kreş idaresi ve öğretmenleri de kutlayan Tütüncü, daha güçlü bir eğitim için bu gibi toplantıların belirli aralıklarda sürdürüleceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Ağaç yaşken eğiliyor. Burası gibi nitelikli eğitimi farklı mahallelerimizde de vereceğiz. Buradaki eğitimin hemşerilerimiz tarafından ilgiyle takip edilmesi bizi mutlu ediyor.

Çok daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Her şey çocuklarımız için. Bize sunulmayan imkânları yavrularımıza sunarak gelişmelerini istiyoruz. Çocuklarınızı çocuklarımız gibi sahipleniyoruz.

Sizin yavrularınızı düşünen bir belediye idaresi var. Çocuklarımızın iyi bir geleceğe adım atması bizler için mutlulukların en büyüğüdür.”

yukarı çık
0
Paylaşım