Menu
RSS

Kepez’de Yeni Mahallelere İftar

Kepez’de Yeni Mahallelere İftar

3 mahallede iftar yemeği veren Başkan Hakan Tütüncü, “İftar vakti evlerimizde, davetli olduğumuz yerlerde değiliz. Her gün ayrı bir mahallede, halkımızla birlikteyiz.” dedi. Kepez Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen Kızıllı, Çamlıca ve Kirişçiler’de iftar yemeği verdi.

Başkan Hakan Tütüncü, iftar yemeklerinden önce 3 mahallede 15 evi ziyaret etti. Tütüncü, muhtarların götürdüğü evlerde yaşlıların ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin iş, aş, eğitim, sağlık, evlerinin tamiratı gibi taleplerini karşıladı.

Aynı Anda 3 Mahallede İftar

Başkan Tütüncü, ev ziyaretlerinden sonra belediyenin mahallelerde kurduğu iftar sofrasında Ramazan’ın bereketini, kardeşlik iklimini halkıyla paylaştı.

Kızıllı Mahallesi’nde vatandaşların bulunduğu masaya oturarak orucunu açan Tütüncü, Kirişçiler ve Çamlıca mahallelerindeki iftar yemeklerine de katıldı.

“Gönül İklimini Paylaşıyoruz”

Başkan Hakan Tütüncü, iftar yemeklerinde yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Ramazan ayında 66 mahallemizin tamamında iftar sofrası kuruyoruz.

Halkımızla iftar sofrasının bereketini paylaşıyoruz. Önemli olan gönül ikliminde bir ve beraber olmak ve helal bir lokmayı paylaşmaktır.

İftar vakti evlerimizde, davetli olduğumuz yerlerde değiliz. Ramazan’ın her günü ayrı bir mahallede olmamız gereken yerde halkımızla birlikteyiz.”

Kızıllı, Çamlıca ve Kirişçiler mahallelerindeki Ramazan programına belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları AK Parti İlçe yönetim kurulundan bazı isimler,  Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, bazı mahalle muhtarları ve iş adamları eşlik etti.

yukarı çık
0
Paylaşım