Menu
RSS

Kepez’e 7 Bilişim Sınıfı Daha Geliyor

  • Yazan 
Kepez’e 7 Bilişim Sınıfı Daha Geliyor

Başkan Hakan Tütüncü, çok sevdiği çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kepez Belediyesi, 3 okulda açtığı bilişim sınıfını, bu dönem 7 okulla daha buluşturuyor. Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’e yeni okul binaları kazandırmak için gece-gündüz çalışırken, mevcut okulların eksiklerini de tamamlıyor.

Başkan Tütüncü, ilçedeki okulların bilgisayar sınıfı taleplerini karşılıyor. Geçtiğimiz yıl Hüsnü Karakaş Mahallesi’ndeki Şehit Kahraman Çelikbaş, Habibler Mahallesi’ndeki Şehit Serhat Genç ve Varsak Altıayak Mahallesi’ndeki Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut okullarında, bilgi işlem sınıfları hizmete açılmıştı.

Bilişim sınıfı kurulacak okullar

Başkan Tütüncü, 7 okula daha bilişim sınıfı müjdesi verdi. Bilişim sınıfları, 80. Yıl Cumhuriyet, Şahinevler, Baraj, Kepez (Ortaokulu) Halil Akyüz, Hüseyin Ak ve Şerife Tufan okullarına kurulacak. 15 adet bilgisayarın yer alacağı bilişim sınıflarının masaları, sandalyeleri de Kepez Belediyesi tarafından karşılanacak. Bilişim sınıfı, önümüzdeki günlerden itibaren okullarda kurulmaya başlanılacak.

Herkese bilgisayar ve internet

Başkan Tütüncü, okullara bilişim sınıfı açarak, evinde bilgisayarı olmayan çocukları bilgisayar ve internetle buluşturduklarını söyledi. Okullara bilişim sınıfı projelerinin, eğitimdeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırdığına dikkat çeken Tütüncü, “Bilişim sınıfı hizmetiyle öğrencilerimize, çağın sunduğu teknolojik imkânları kullanarak kendilerini geliştirebilme, yetiştirebilme ve geleceğe taşıyabilme imkânını sunuyoruz. Bilişim sınıflarını, bilgisayar kullanımının az olduğu, merkezden uzak mahallelerimizde açmaya önem veriyoruz. ” ifadesini kullandı.

Devamı gelecek

Tütüncü, ihtiyaç olan okullarda bilişim sınıfı açarak ve diğer ihtiyaçlarını karşılayarak çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceklerini kaydetti. Kepez Belediyesi, farklı noktalarda açtığı bilgi evi ve etüt merkezleriyle de öğrencilere ücretsiz eğitim hizmeti veriyor.

yukarı çık
0
Paylaşım