Menu
RSS

Kepezli Çocuklar Bayramlarını Kutladı

Kepezli Çocuklar Bayramlarını Kutladı

Kepez Belediyesi çatısı altındaki eğitim kurumları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sundukları bir gösteriyle kutladı.

Veliler ve gösteriyi sunan çocukların arkadaşlarınca tüm koltuklarını dolduğu Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ndeki gösteriyi, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez İlçe Başkanı Yusuf işeri ile belediye bürokratları da izledi.

Dinleti Sundular, Skeç Sahnelediler

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunuşunun ardından başlayan gösterileri, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Osman Gazi Semt Konağı Müzik Atölyesi, Orhan Gazi Semt Konağı Müzik Atölyesi, Erenköy Etüt Merkezi öğrencileri sundu.

Gösteri başlangıcı, sololar ile yapıldı. Piyano, gitar, bağlama, keman dinletileri, korolarla gösteri yapıldı. Çocuklar ‘Kabadayı Okulu’ adlı skeçleri ile takdir toplarken, unutulmaması istenen ‘Taştan Taşa’ ve ‘Hapishane Zeybeği’ adlı oyunlar büyük alkış aldı.

Heyecanlı Dakikalar Oldu

Oğullarını ve kızlarını pür dikkat izleyen veliler, bu anı ölümsüzleştirmek için kameralarına sarıldı.

Çocuklarını sahnede görmeleriyle oldukça gururlanan veliler, bitmesini hiç istemedikleri dakikalar yaşadı. Velilerinin beğenisini kazanmak için sahnede dikkatli olmaya çalışan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

yukarı çık
0
Paylaşım