Menu
RSS

Kepezli Çocuklar Şehri Geziyor

Kepezli Çocuklar Şehri Geziyor

Kepez Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Kepezliyim Şehrimi Geziyorum' projesi kapsamında öğrencilere şehri turu yaptırılıyor. Kepez Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirdiği şehir gezileri sürüyor.

Ayda iki kez farklı okullardaki 45 öğrenci, rehberler ile belediyenin otobüslerine binerek şehri geziyor. Daha önceki yıllarda Minicity, Antalya Müzesi, Kum Heykel Festivali gibi noktaları öğrencilere gezdiren proje, bu yıl hayvanat bahçesi, Macera Ormanı ve lunapark gibi noktaları kapsıyor.

İlk Tur 9 Kasım'da

'Kepezliyim Şehrimi Geziyorum', binlerce öğrenciye şehrin en özel noktalarını görme ve gezme imkanı sunuyor. Çocukların gözdesi olan proje, bu yıl Antalya'nın en özel manzarasında Antalya Kepez Macera Ormanı'nda keyifli dakikalar yaşatacak.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk şehir turu 9 Kasım başlayacak ve yıl boyunca devam edecek. Bu projenin sosyal bir amaca yönelik olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu ve buna benzer projelerle ilçede yaşayanların, sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermeyi ve kentlilik bilincini oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım