Menu
RSS

Kepezli Vatandaşlar Hizmeti Yerinde Görecek

Kepezli Vatandaşlar Hizmeti Yerinde Görecek

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlara yerinde tanıtacak bir projeye imza atıyor. Bir zamanlar Antalya’nın arka bahçesi olarak görülen Kepez’de kültürden sanata, sağlıktan spora farklı alanlarda gerçekleştirilen yatırımlar, ilçenin adını ulusal düzeyde konuşulan bir noktaya taşıdı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün borçlu, geride kalmış bir belediye olarak göreve başladığı ve üretime geçen, öğrencilere burs veren, projeler ve modern yatırımlarla adından söz ettiren bir yere taşıdığı Kepez Belediyesi’nin hizmetleri vatandaşlara yerinde tanıtılacak.

Antalya’nın en büyük merkez ilçelerinden biri olan Kepez, son sekiz yılda genç Başkan Tütüncü’nün attığı başarılı adımlarla modern bir yaşam merkezi haline geldi. Semt spor sahaları, alanında ilk olan yüzme havuzları, huzurevi, kreş binaları, sağlık merkezleri ve macera parkurlarının bulunduğu parklar gibi farklı alanlarda onlarca projenin hayata geçtiği Kepez’de, hizmetler vatandaşla buluşturuluyor.

Haftanın belli günleri belli mahallelerden sağlanacak katılımlar ile belediye hizmetleri tanıtılacak. Hizmetleri tanıtan bir rehberin bulunacağı hizmet tanıtım turları ile Kepezli vatandaşlar hayata geçen ve yapımı devam eden eserleri yerinde görerek bilgi sahibi olacak.

Her biri önemli bir ilk olarak ilçeye kazandırılan eserler, bu kez en detaylı şekliyle vatandaşlara aktarılacak. Yediden yetmişe herkese göre bir faaliyetin ve hizmetin sunulduğu bölgede vatandaşlar imkânları ve eserleri görerek takip etmek istedikleri projeye yönlendirilecek.

Kepez İçin Hayaller Devam Ediyor

Şehre kazandırdıkları yenilikleri bu kez yerinde anlatacaklarını ifade eden Tütüncü, hizmet tanıtım turları ile vatandaşların yeni eserler hakkında daha fazla bilgi edinebileceklerini ve hem devam eden hem de yeni projeler için bunun önemli katkıları olacağını belirtti.

Kepez’in modern bir yaşam merkezi halini aldığı hizmet yıllarını geride bırakırken, Kepezli vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizen genç Başkan, Kepez için hayallerinin devam ettiğini de özellikle belirtti.

Hizmet tanıtım gezileri ilerleyen günlerde ilk turuna çıkarak vatandaşları yeni eserlerle buluşturacak.

yukarı çık
0
Paylaşım