Menu
RSS

Motosikletliler Kepez'de Buluştu

Motosikletliler Kepez'de Buluştu

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Dokuma Motosiklet Şenliği'ne 1000'e yakın motosiklet tutkunu katıldı. Mini City'den başlayıp Dokuma Parkı'nda sona eren kortejle başlayan Dokuma Motosiklet Şenliği'ne, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dokuma Park'ta toplanan motosikletçi, daha sonra burada motosikletlerini sergiledi. Boş alanda rampadan zıplama, tek teker gibi gösteriler de sunan motosikletçiler, meraklıların sorularını yanıtladı.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün de ziyaretçiler arasında yer aldığı şenliğe, Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası ikincisi Burak Özdemir, Motokros Türkiye Şampiyonu İbrahim Taş, Türkiye Enduro Şampiyonu İsmail Özgür, Motodrak Türkiye Şampiyonu Çetin Hilal, Türkiye Enduro Şampiyonu Şeref Akar gibi çok sayıda profesyonel de katıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte, birçok grup da sahne aldı. Günün sonunda ise Grup Flört seslendirdiği hareketli şarkılarla Kepezlileri coşturdu.

Kazalara Dikkat

Antalya'da çok fazla ölümlü trafik kazası olmasına dikkat çekmek istedikleri belirten Başkan Tütüncü, yollarımızda, caddelerimizde güvenli ulaşım istediklerini söyledi.

Araç sürücülerinin motosiklet sürücülerine karşı sağduyulu davranmasını isteyen Hakan Tütüncü, vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım