Menu
RSS

Teomanpaşa ve Düdenbaşı’nda şehirleşmeye devam

  • Yazan 
Teomanpaşa ve Düdenbaşı’nda şehirleşmeye devam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehir kimliği kazandırdıkları Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerine doğalgazın gelmesi için çalışma yapacaklarını; Büyükşehir’le de Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ni yenileyeceklerini açıkladı.

Başkan Hakan Tütüncü, hizmet taleplerini yerinde dinleyip çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği semt pazarı ziyaretlerini, komşu mahalleler Düdenbaşı ve Teomanpaşa’da sürdürdü.

Başkan Tütüncü, iki mahallede gerçekleştirdiği semt pazarı ziyaretlerinde bölge halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Tütüncü, pazarcı esnafının ve mahallelilerin isteklerini dinledi, gerekenin yapılacağının sözünü verdi.

Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’nde parkta çim biçme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline de hayırlı mesailer dileğinde bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü’ye semt pazarı gezisinde Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Yorgancı ve Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir de eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Tütüncü, Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerini, yaptıkları hizmetlerle adeta bir köyden şehre dönüştürdüklerini söyledi.

Köydü şehir yaptık

Tütüncü, geçtiğimiz dönem yaptıkları kat artışı çalışmasıyla iki mahallede yapılaşmayı daha cazip hale getirdiklerine değinerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kat artışı ile bölgede yaşayanlara çok daha güzel konutlar üretebilme imkânı sağladık. Okul, sosyal tesis gibi birçok yatırımla bölgeyi çok farklı bir boyuta taşıdık. Yeşil alan, Gazi Bulvarı üzerindeki yeşil bant çalışması gibi temel belediyecilik hizmetleriyle iki mahalleyi, Antalya'nın şirin bir yerleşim bölgesi haline getirdik.”

Bölgeye doğalgaz gelecek

Başkan Hakan Tütüncü, yeni dönemde iki mahallede yapacakları hizmetlerle ilgili de şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyemiz ile bu dönem alt yapı çalışmalarını iki mahallemizde hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İki mahallemizin kanalizasyon ve evsel bağlantıları yapılıyor. Alt yapı çalışmasının geçtiği yerlerin asfaltı da hızlı bir şekilde yapılacak. Alt yapı çalışmasının tamamlanmasından sonraki hedefimiz ise bölgeye doğalgazı getirmek olacak. Bölgedeki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Kepez'in en önemli caddelerinden bir tanesidir. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek caddeyi, Kepez'in en önemli ve güzel caddelerinden biri haline getireceğiz.”

“Ortak akılla hizmetleri yapıyoruz”

Haftada birkaç kez semt pazarlarını ziyaret ederek ilçe halkıyla bir araya geldiğini belirten Tütüncü, “Pazarlarda vatandaşlarımızı ziyaret ederek, mahallelerin güncel dertlerini öğrenme imkanımız oluyor. Problemlerinin çözümünde vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Seçimden seçime vatandaşa gidenlerden olmadık. Her zaman vatandaşıyla birlikte olanlardanız. Yoğun bir maratonun içerisinde dahi vatandaşıyla arasına hiç bir engeli koymayan bir anlayışa sahibiz. Bu anlayışımız halkımızla bütünleşmemizi sağladı. Halkımızla bütünleşmiş bir şekilde ortak aklı yol göstericiliğinde en güzel Kepez'i meydana getirmek için hizmet dönemini en güzel şekilde kullanacağız. Elbette hizmetleri gerçekleştirme de mahalle muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimiz çok önemli. Onlar bize mahalle ile ciddi bir diyalog sağlıyorlar. Kepez'in gücüne güç katmaya, Kepez'i daha güçlü bir ilçe haline getirmeye gayret ediyoruz. Cenabı Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. Vatandaşlarımız da emeklerimizi sandık da takdir ediyor.” ifadesini kullandı.

Başkan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi’nde inşa ettikleri muhtarlık hizmet binasında da incelemelerde bulundu.

Muhtarlar Mustafa Yorgancı ve Hüseyin Demir de Tütüncü’nün hizmet eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamladığını belirterek, kendisine teşekkür ettiler.

Ziyarete, Ak Parti Kepez Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş da eşlik etti.

yukarı çık
0
Paylaşım