Menu
RSS

Tütüncü Kepezlinin Yanında

Tütüncü Kepezlinin Yanında

Ramazan ayının birlik ve beraberlik iklimini mahallelere taşıyan, sokak iftarları düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, bu kez Gülveren ve Yenidoğan sakinleriyle bir araya geldi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik iklimini mahallelere taşıyan sokak iftarları düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, her gün 2- 3 mahalleye yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

Bu kez Gülveren ile Yenidoğan mahallelerinin sakinleriyle bir araya gelmek için program yapan Başkan Tütüncü, başkan yardımcıları, bürokratları ve AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı yönetimiyle birlikte vatandaşları selamladı.

Herkes İle Selamlaştı

İftar öncesi iki mahallenin muhtarlarının tespit ettiği evlerdeki yaşlıları, maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret eden Tütüncü ile ekibi, taziye evlerinde de dua okudu.

Davet edildiği işyerlerine giden, yolda karşılaştığı herkes ile selamlaşan Tütüncü, kendisinden beklenen hizmetleri de dinledi, sorulara anında yanıt verdi.

Aynı Sofranın Etrafında

Mahalle ziyaretlerinin ardından bu mahallelerde kurulan iftar sofralarına giden Tütüncü, orucunu Gülveren Mahallesi sakinleriyle aynı masada açtı. Ardından Yenidoğan Mahallesindeki iftar sofrasına giden Tütüncü, Kepezlilerle aynı sofranın etrafında iftar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

66 Mahallede İftar

Kendisiyle birlikte sokak arasındaki iftar sofrasına gelenlerden bazılarına 5 yıldızlı otellerde iftar daveti yapıldığını anlatan Tütüncü, ama arkadaşlarının, kendisi gibi Kepezlilerle birlikte iftar açmayı tercih etiğini söyledi.

Kepez’in 66 mahallesinin tamamında iftar sofraları kurulacağını hatırlatan Tütüncü, Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşayacaklarını söyledi.

Şerbet Dağıttı

İftar yemeklerinin ardından teravih namazını kılmak için Yenimahalle’deki Hüseyin Alanyalı Camii’ne giden Tütüncü, burada da vatandaşlarla birlikte oldu.

Namaz çıkışında cami avlusuna kurulu ikram çeşmesinin başına geçen Tütüncü, her yaştan ve kesimden Kepezliye ramazan şerbeti ikram etti.

yukarı çık
0
Paylaşım