Menu
RSS

Başkan Böcek ANSİAD’ın konuğu oldu

  • Yazan 
Başkan Böcek ANSİAD’ın konuğu oldu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD)’nin kahvaltı toplantısına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her iki haftada Antalya’da bir kanaat önderini ağırlayan ANSİAD, bu hafta Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i konuk etti.

ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıda Başkan Muhittin Böcek, yapmış oldukları çalışmalar ve bu dönem içinde yapacak oldukları projeler hakkında bilgi verdi.

KOSHİM’de, her ay yüzlerce kişiye yardım

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz aylarda hizmete açtıkları Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi (KOSHİM)’yle yürüttükleri tüm sosyal içerikli projeleri, tek çatı altında topladıklarını söyledi. Başkan Böcek, Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi, Evde Bakım Servisi gibi bir çok sosyal destek biriminin KOSHİM bünyesinde hizmete açıldığını bildirdi.

14 bin kitap mevcutlu kütüphane hizmette

Her yıl düzenledikleri “Konyaaltı Kitap Fuarı”yla binlerce kitap severi Antalya’da buluşturduklarını dile getiren Muhitin Böcek, bununla birlikte bölge halkının ücretsiz yararlanabileceği 14 bin kitap mevcutlu “kütüphane”yi ve bilgisayar sınıfını yine KOSHİM’de hizmete açtıklarını söyledi.

Çocuk Kreşi hızla yükseliyor

“Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.”diyen Başkan Muhittin Böcek, bununla birlikte şimdide Uluç Mahallesi’ne inşa edilecek olan “Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi”nin startını verdiklerini bildirdi.

Yaşlılar kreşinin ilk etapta 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Başkan Böcek "Çalışan vatandaşlar, yaşlı anne ve babalarını, gündüz vakit geçirebilecekleri, içerisinde hobi bahçeleri ve atölyelerin de yer alacağı ‘Yaşlılar Kreşi’ne bırakabilecek.” dedi. Yaşlılar Kreşi'nin bir huzurevi olmadığını vurgulayan Böcek, "Burada atölyeler, hobi alanları var. Sağlıkla ilgili alanlar var. Gösteri, toplantı ve kongre alanlarının da olduğu bir merkez.” diye konuştu.

Expo 2016 Antalya Parkı Konyaaltı’nda

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 Mart Yerel Seçim öncesi vaat ettikleri projelerden biri olan “Expo 2016 Antalya Parkı” için düğmeye bastıklarını bildirdi. Projenin 30 bin metrekare alan üzerine inşa edileceğini dile getiren Muhittin Böcek, bitki tüneli, 400 m uzunluğunda ve 2000 metrekare dere formunda havuz, süz havuzları, suni çim kızak pisti, kafeteryalar, Expo okulu, yaratıcı atölyeler, fitness, temalı çocuk oyun alanları, macera parkuru, gösteri alanı gibi pek çok doğayla bütünleşik unsuru bir araya getireceklerini kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek bunların yanı sıra Fuar ve Kongre Merkezi, Teknoloji ve Eğitim Merkezi, Kültür ve Ticaret Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Gençlik ve Öğrenci Konuk Evi, Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali gibi daha bir çok projeyi de hayata geçireceklerini ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım