Menu
RSS

Başkan Böcek, ‘Sanatsal Faaliyetleri Destekliyoruz’

Başkan Böcek, ‘Sanatsal Faaliyetleri Destekliyoruz’

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KONSEM bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Evi kursiyerlerinin yağlı boya resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Konyaaltı Sanat Evi kursiyerlerinin yağlı boya resimleri görücüye çıktı.

Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında gerçekleşen sergiye Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin açılışında konuşan Başkan Böcek, görev sürecinde her türlü sanatsal etkinliğe destek verdiğini söyledi. Başkan Böcek, Konyaaltı Sanat Evi’nin faaliyetlerini 1999 yılından bu yana desteklediğini belirterek, “KONSEM bünyesinde hizmet veren sanat evimiz çok başarılı çalışmalara imza atıyor.

Belediye olarak her türlü sanatsal etkinliği destekliyoruz. Herkesin emeğine sağlık” dedi. Başkan Muhittin Böcek, daha sonra katılımcılarla birlikte yağlı boya resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Böcek, sergiyi gezerek eser sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sergi sonrasında kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konyaaltı Sanat Evi kursiyerleri de Başkan Böcek’e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 15 kursiyerin 45 eserinin sergilendiği sergi 15 gün boyunca Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında ziyarete açık olacak.

yukarı çık
0
Paylaşım