Menu
RSS

Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nin Öğrencileri Örnek Oldu

Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nin Öğrencileri Örnek Oldu

5-7 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, Konyaaltı Sahili’nde çevre temizliği yaptı.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri Konyaaltı Sahili’nde çevre temizliği yaptı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çevre bilincini geliştirmek, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak, yaşadığı çevreyi temiz tutmanın gerekliliğini vurgulamak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, maalesef bugünün büyüklerinin yeterli hassasiyeti göstermediğinden yakındı.

Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak çevre hareketlerine devam ediyoruz. Özellikle geri dönüşüm konusunda çocukları bilgilendiriyoruz. Bugün yaklaşık 40’a yakın öğrencimiz çevre duyarlılığına dikkat çekmek için Sahilde temizlik yapmakta.

Umarım minik çocuklarımız bu etkinlik ile büyüklerin dikkatini çeker, çevre konusunda daha hassas davranmaları konusunda örnek olurlar" diye konuştu.

Minik öğrenciler, temizlik sonrası aileleriyle birlikte yaptıkları rüzgârgüllerini; Konyaaltı Sahili’nde rüzgârla buluşturup keyifli zaman geçirdiler.

yukarı çık
0
Paylaşım