Menu
RSS

Konyaaltı’nda Kış Spor Okuluna Kayıtlar Başladı

Konyaaltı’nda Kış Spor Okuluna Kayıtlar Başladı

7-14 yaş ve 15 yaş üzeri öğrencileri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak amacıyla her yıl açılan Konyaaltı Belediyesi Kış Spor Okulu’nda kayıtlar başladı. Konyaaltı Belediyesi her yaz çocuklar için düzenlediği yaz spor okulu hizmetini, kış mevsiminde de sürdürüyor.

Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü futbol, tenis, güreş ve okçuluk branşlarında Kış Spor Okulu açıyor.

Konyaaltı Atatürk Stadı’nda okçuluk ve güreş; Başaran Sitesi, Gürsu Şelale Konutları ve Bileydi Parkı içersinde bulunan tenis kortlarında tenis kursları, Konyaaltı Belediyesi Toros Spor Kompleksi’nde ise futbol kursları verilecek. 7-14 yaş ve 15 yaş üzeri iki ayrı gurupta öğrencilerin kayıt yaptırabileceği Kış Spor Okulları, 2017’nin Haziran ayına kadar devam edecek.

İlçede spor kurslarına yaz-kış devam etiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, amaçlarının öğrencileri yoğun ders ortamından biraz olsun uzaklaştırıp rahatlatmak olduğunu söyledi.

Bununla birlikte gençlere spor alt yapısı da kazandırmak istediklerini dile getiren Başkan Böcek, kış ayı boyunca ilçenin dört ayrı noktasında spora eğitimi vereceklerini bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi Kış Spor Okulları için kayıt işlemleri 24 Ekim Pazartesi günü sona eriyor. Kayıt için nüfus cüzdanı ile Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM)’ne başvurmanız yeterli oluyor.

yukarı çık
0
Paylaşım