Menu
RSS

Konyaaltı’nda Muhtarlar Müdür Oluyor

Konyaaltı’nda Muhtarlar Müdür Oluyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, mahallenin sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturabilmek adına Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurma kararı aldıklarını söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığında haziran ayı olağan meclis toplantısı için bir araya gelen Konyaaltı Belediyesi Meclisi, 13 gündem maddesini karara bağladı.

“Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.” sözleriyle konuşmasına başlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek; Mübarek Ramazan ayının dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması dileğinde bulundu.

Ardından meclis gündeminde yer alan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile ilgili de bir açıklama yapan Başkan Böcek, mahallenin sorunlarının daha hızlı ve tek elden çözüme kavuşturulabilmesi için yeni bir oluşum içine girdiklerini söyledi.

Başkan Böcek, “Sorunların en kısa sürede ilgili birimlere iletilmesi amacıyla kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarlarımızın taleplerini değerlendirip takip edecek, diğer kurumlarla iletişim kurmalarında yardımcı olacak ve isteklerin etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli görev üstlenecek.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarlar ve belediye arasında koordineyi sağlayarak, en kısa sürede çözüm yoluna gidecek” diye konuştu.

Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Meclisi’nde görüşülen ve oy birliğiyle kabul edilen Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün tüm muhtarlara hayırlı olması dileklerinde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım