Menu
RSS

107 Günde 40 Bin Ton Asfalt

107 Günde 40 Bin Ton Asfalt

Rutin üretime 15 Mart’ta başlayan Muratpaşa Belediyesi Asfalt Plenti’nde, 107 günde toplam 40 bin ton asfalt üretildi. Üretilen asfalt; 3 mahallenin yolları tamamen, 8 mahallenin yollarının da kısmi yenilenmesinde kullanıldı.

Muratpaşa Belediyesi; kaynaklarını verimli kullanarak, kendi tesislerini kurup kent için üretimini sürdürüyor. Tam kapasite ile 15 Mart’ta çalışmaya başlayan Muratpaşa Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi’nde (Plent); son 107 günde toplam 40 bin ton sıcak asfalt üretildi.

1 günde yaklaşık 374 ton sıcak asfalt üretilen plent, şu an için sadece Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyacını karşılıyor. Önümüzdeki günlerde, diğer yerel yönetimlere de, sıcak asfalt satışı öngörülüyor.

Muratpaşa Belediyesi Asfalt Plenti’nde, 15 Mart-30 Haziran tarihleri arasında üretilen 40 bin ton sıcak asfalt; Bahçelievler, Yıldız, Varlık Mahalleleri’nin yollarının tamamen, Ermenek, Gebizli, Güzeloluk, Güzeloba, Kızıltoprak, Yenigöl, Yeşildere ve Yüksekalan Mahalleleri’nin yollarının ise kısmen yenilenmesinde kullanıldı.

Üretilen asfalt, diğer mahallelerdeki lokal çalışmaların yanı sıra, eğitim kurumları ve ibadethanelerden gelen taleplerin karşılanmasında da kullanıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım