Menu
RSS

Antalya’da Filenin Akrepleri İlk Yarıyı İkinci Tamamladı

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Antalyaspor, ligin ilk yarısını 2'nci sırada tamamladı. Bölgesel Lig'i geçen yıl namağlup tamamlayarak Voleybol Bayanlar 2'nci Ligi'ne yükselen Antalyaspor, ligdeki ilk sezonunda başarılı bir grafik çiziyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin ilk devresini bir mağlubiyetle 2'nci sırada tamamladı. Antrenör Gökhan Egeli, “Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarılarla, hedeflerimize daha emin adımlarla yaklaşıyoruz.

Bir üst ligde oynamak istiyoruz. Bunun için öncelikle sezonu iyi bir yerde tamamlayıp, sonrasında da play-off'ta iyi ve kararlı mücadelemizi rakiplerimize göstermemiz gerekiyor" dedi.

'HIRSLI VE AZİMLİYİZ'

Oldukça genç bir takıma sahip olduklarını söyleyen Gökhan Egeli, “Ligdeki diğer takımlara göre oldukça genç bir takımımız. Amacımız her ne kadar üst lig olsa da bir diğer amacımız da sporcu yetiştirmek.

Bu nedenle genç oyuncularımızın da yakaladığı bu şansla deneyim kazandıkları bu ligde, zirveyi hedefliyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz.

Takımımızı, azimli çalışmaları ve hırsı oyunu için tekrar tebrik etmek istiyorum. Ligin 2. yarısında da aynı hırs ve azimle sahada olacağız" diye konuştu.

Son değişiklikPazartesi, 03 Aralık 2018 16:45
yukarı çık
0
Paylaşım