Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Antalya’da Teneffüs Park'a İlgi Büyük

Antalya’da Teneffüs Park'a İlgi Büyük

Muratpaşa Belediyesi'nin hayata geçirdiği Teneffüs Park, açılışının ilk haftasında 91 bin 700 kişiyi ağırladı. Her yaştan çocuğun kendisine göre bir eğlence bulduğu Teneffüs Park'ta, aileler de çocukluk yıllarına geri döndü.

Muratpaşa Belediyesi'nin iştiraki şirket Falez AŞ ile birlikte Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönüm alan üzerine kurduğu ve 5 Kasım günü muhteşem bir törenle hizmete açtığı Teneffüs Park, ilk haftada 91 bin 700 kişiyi ağırladı.

Teneffüs Park açılışının ilk haftasında her yaştan çocuğun akınına uğrarken çocuklar için sınırsız eğlence, gün boyu animasyonlar, çeşitli atölyelerde yapılan etkinliklerle sürdü.

Tamamen açık hava oyuncakları içeren, çocukların bütün enerjisini atabileceği bir ortam sunan parkta aileler de arkeoloji havuzunda merakla kazı yapan çocuklarıyla çocukluk yıllarına geri döndü.

NELER YOK Kİ

Çocukları, Hafize Ana, Kel Mahmut, Damat Ferit, Güdük Necmi ve İnek Şaban'lı 'Hababam Sınıfı' heykelleriyle karşılayan Teneffüs Park'ta oyun alanları farklı yaş grubuna göre düzenlendi.

İçinde Antalya'nın çocuklar için düzenlenmiş en büyük 'Macera Parkuru' yer alan parkta elle hareket eden 'Atlıkarınca', pedallı araçların kullanıldığı 'Trafik Parkuru', körebe, saklambaç, seksek, ip atlama, misket gibi 'Sokak Oyunları' alanı gibi bölümler yer alıyor.

Bununla birlikte Teneffüs Park'ta 'Balon Park', 240 metrekarelik 'Zıplangaç' adında trambolin de yer alıyor. Teneffüs Park'ta ayrıca tamamı geri dönüşüme uygun atık malzemeden yapılan 'Tam Tam' ve 'Bam Bam' adında iki müzik alanı da bulunuyor.

Bu kadar oyunun ardından acıkan çocuklar ve ebeveynleri için fastfood tipi yiyeceklerin kesinlikle bulunmadığı, sağlıklı beslenme kültünü geliştirirken farklı damak zevklerine de hitap eden Muratpaşa Belediyesi'nin 'Turunç Kafe'si de bulunuyor.

yukarı çık
0
Paylaşım