Menu
RSS

Başkan Uysal’dan, Emekçilere Teşekkür

Başkan Uysal’dan, Emekçilere Teşekkür

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının ilk gününden itibaren her gün bir bölgede iftar sofrası kuran, personeline teşekkür edip, özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Her iftar sonrası

Muratpaşa Belediyesi’nin, Ramazan ayının ilk gününden itibaren her gün bir bölgede kurulan ve binlerce vatandaşı buluşturan iftar sofraları sürüyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; saatlerce önceden; alanı temizleyip, iftar sofrası için masa ve sandalyeleri hazırlayan, yemek dağıtımını gerçekleştiren ekibi unutmadı. Başkan Uysal, iftar sonrası; görev yapan tüm Muratpaşa Belediyesi personelini tek tek kutluyor.

‘Mesai arkadaşlarım’

İftar yemeği sonrası; masa ve sandalyeleri toplayıp, alanı temizleyerek, ertesi günün hazırlığına başlayan personelle bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Muratpaşa Belediyesi; meclis üyesinden bürokratına, memurundan işçisine kadar çalışkan bir ekiptir. Komşularımızı bir masa etrafında toplayan iftar sofralarımızı kuran tüm mesai arkadaşlarımı kutluyor, onlara teşekkür ediyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım