Menu
RSS

Başkan Uysal: Dayanışmaya, Kardeşliğe İhtiyacımız Var

Başkan Uysal: Dayanışmaya, Kardeşliğe İhtiyacımız Var

Ramazan ayının son bölge iftarında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Dayanışmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var. Çocuklarımızı el ele, barış ve kardeşlik içinde, mutlu bir şekilde büyütebilmeliyiz ki, onlar da çocuklarına öğretebilsin” dedi.

Hiç Bir Fırsat Kaçmamalı

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının son bölge iftar sofrasında; Yıldız, Bahçelievler ve Varlık Mahalleleri’nde ikamet eden vatandaşları buluşturdu.

Yıldız Mahalle Muhtarı Süleyman Karakuş, Varlık Mahalle Muhtarı Mehmet Güven ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Ahmet Ateş; bölge iftar sofraları ve yapılan hizmetler nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, teşekkür ederek, çiçek sundu.

Varlık Mahallesi’ndeki Perşembe Pazarı alanında kurulan iftar programına katılan binlerce vatandaşa seslenen Başkan Uysal; “Bizim dayanışmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var” dedi. Başkan Uysal, kentte; dayanışmayı arttırmak için hiçbir fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Sevgisizlik Tohumu Ve Zıtlaşmaya Karşı

Yol, kaldırım, park yapmanın yetmeyeceğine vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal şöyle devam etti; “Bizim dayanışmaya, kardeşliğe, her zamankinden çok sevmeye, sevilmeye, sürekli yan yana, can cana olmaya ihtiyacımız var.

Her türlü ayrılık, sevgisizlik tohumuna, zıtlaşmaya karşı, özel günlerimizi; daima beraber kutlamaya gayret etmeliyiz. Çocuklarımızı el ele, barış ve kardeşlik içinde, mutlu bir şekilde büyütebilmeliyiz ki, onlar da çocuklarına öğretebilsin.

Herkesi; gelecek yıl da; sevgi ve mutluluk içinde, yine aynı masanın etrafında görmeyi, nice Ramazanlar’da, nice bayramlarda, nice özel günlerde hep beraber olabilmeyi diliyorum.”

yukarı çık
0
Paylaşım