Menu
RSS

Çocuk Sesleri Muratpaşa’dan Yükselecek

Çocuk Sesleri Muratpaşa’dan Yükselecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Muratpaşa’da Nisan ayı boyunca, kutlanacak. Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenlikleri, 2 Nisan’da Bayındır Park’ta başlayacak ve nisan ayı boyunca her hafta sonu bir bölgede yapılacak.

2 Nisan’da Başlıyor

Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Nisan ayı boyunca çocuklarla birlikte kutlayacak.

Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen ve Nisan ayı boyunca her hafta sonu farklı bir bölgede yapılacak olan Çocuk Sokağı Şenliği, 2 Nisan Cumartesi günü Bayındır Park'ta başlayacak.

Oyun Oynamak Her Çocuğun Hakkıdır

Çocuklara; misket, sihirbaz, seksek, yakan top, çuval ve yumurta yarışları gibi geleneksel oyunların sunulduğu şenlikler sabah 09.00’da başlayıp 18.00’da tamamlanacak.

‘Oyun oynamak her çocuğun hakkıdır’ sloganıyla düzenlenen Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenlikleri’nde çocuklara küçük hediyeler de verilecek.

Şenlik Programı

Çocuk Sokağı Şenlikleri’nin programı şöyle; 9-10 Nisan’da Konuksever Mahallesi 795 Sokak’ta, 16-17 Nisan’da Çaybaşı Mahallesi’nde (B. Onat Cad. Değirmenönü Kurs Merkezi yanındaki park alanında), 23-24 Nisan’da ise Muratpaşa Kent Meydanı ve eş zamanlı olarak Ermenek Mahallesi’nde (Ermenek Kültür Çadırı Yanı).

Başkan Uysal’dan Çocuklara Davet

Muratpaşalı çocuklarla, 23 Nisan’ı bir ay süresince kutlamak istediklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çocuklarımız, kapalı alanlarda, internet ortamında değil, sokakta güven içinde oynayacak.

Çocuklarımızın mutluluğu, bizler için paha biçilemez değerdedir. Tüm çocuklarımızı şenliklerimize bekliyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım