Menu
RSS

Muratpaşa Belediyesi’nden 32 Bin Metrekarelik 4 Park

Muratpaşa Belediyesi’nden 32 Bin Metrekarelik 4 Park

Muratpaşa Belediyesi; toplam 32 bin 300 metrekarelik, 4 park daha hizmete açıyor. Adile Naşit ve Şirinler, Aylan Bebek, Malik Günal ve Gezi Parkları, 29 Haziran’da Demircikara Mahallesi’nde gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

4 Mahalle 4 Park

Sağlıklı çevre ve sağlıklı toplum için aktif yeşil alan çalışmaları tüm Türkiye’ye örnek olan Muratpaşa Belediyesi; toplam 32 bin 300 metrekare alanı kaplayan 4 parkı daha, vatandaşların kullanımına sunuyor.

6 bin metrekarelik Adile Naşit ve Şirinler Parkı; Demircikara, 7 bin 300 metrekarelik Aylan Bebek Parkı; Güzeloba, 2 bin metrekarelik Malik Günal Parkı; Yeşilbahçe ve 17 bin metrekarelik Gezi Parkı da; Meydankavağı Mahalleleri’nde hizmete açılacak.

4 park; 29 Haziran 2016 saat 19.00’da Demircikara Mahallesi’ndeki; Adile Naşit ve Şirinler Parkı’nda gerçekleştirilecek tek törenle hizmete açılacak.

Şirinler Köyü Ve Aylan Bebek

Doğal dokusu korunarak Demircikara Mahallesi’nde yapılan Adile Naşit ve Şirinler Parkı’nda; Şirinler Köyü çalışmasının yanı sıra; basketbol sahası, yürüyüş yolları ve oturma mekânları bulunuyor.

Güzeloba Mahallesi’nde yapılan ve Bodrum’dan Avrupa’ya gitmek için bindikleri botun alabora olmasıyla yaşamını yitiren 3 yaşındaki Aylan Bebeğin adının verildiği park-semt spor sahası; çocuk oyun grubu, basketbol ve spor sahalarını kapsıyor.

Yeşilbahçe Mahallesi’nde yapılan ve 2005 yılında yaşamını yitiren CHP İl eski Başkanı Malik Günal’ın adının verildiği parkta ise yürüyüş yolları, oyun ve oturma alanları bulunuyor. Meydankavağı Mahallesi’ndeki Gezi Parkı ise amfi tiyatro başta olmak üzere kompleks niteliğinde projelendirildi.

yukarı çık
0
Paylaşım