Menu
RSS

Muratpaşa Belediyesi Pazarlarda Fide Dağıtıyor

  • Yazan 
Muratpaşa Belediyesi Pazarlarda Fide Dağıtıyor

Muratpaşa Belediyesi; Ermenek Mahallesi’ndeki tesisinde ürettiği menekşe, aslanağzı ve bellis türü mevsimlik çiçeklerin fidelerini, vatandaşlara ücretsiz olarak semt pazarlarında da dağıtıyor. Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü üretim tesisinde yetiştirilen fideler semt pazarlarında vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Semt pazarlarında dağıtım

Seralarda üretilen menekşe, aslanağzı ve bellis türü mevsimlik çiçeklerin fidelerinin dağıtımı geçtiğimiz hafta Aydın Kanza Parkı ve Dutlubahçe Mahallesi’nde gerçekleştiren Turunç Masa görevllileri, semt pazarlarında da dağıtım yapmaya başladı.

Başkan yardımcısı da katıldı

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, semt pazarlarında düzenlenen fide dağıtımına katıldı. Vatandaşlarla, pazarcı esnafına fide dağıtan Başkan Yardımcısı Cephaneci, “Başkanımız Muratpaşa’nın rengârenk olmasını istiyor.

Değişik renklerdeki menekşe, aslanağzı ve belli türündeki mevsimlik çiçeklerin fidelirini vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. İki haftada 30 bin fide dağıtımı yaptık” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım