Menu
RSS

Muratpaşa Belediyesi Ramazan’da 170 Bin Çiçek Fidesi Dağıttı

Muratpaşa Belediyesi Ramazan’da 170 Bin Çiçek Fidesi Dağıttı

Ramazan ayı boyunca 24 bölgede iftar sofrası kuran ve vatandaşlara toplam 120 bin çiçek fidesini ücretsiz veren Muratpaşa Belediyesi; Ramazan Bayramı arefesinde de; Andızlı ve Uncalı Mezarlıkları’nda yakınlarının kabirlerini ziyarete gelenlere 50 bin çiçek fidesi dağıttı.

İki Mezarlıkta 50 Bin Çiçek Fidesi

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Andızlı ve Uncalı Mezarlıkları’nda toplam 50 bin çiçek fidesi dağıttı. Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Mezarlıkları’ndaki yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Park Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen çiçek fidelerini ücretsiz olarak dağıttı.

Vatandaşlar; iki mezarlıkta, Muratpaşa Belediyesi, görevlilerinin verdiği çiçekleri alarak, yakınlarının mezarlarına dikti.

24 İftarda 120 Bin Fide

Ramazan ayı süresince 24 bölgede iftar sofrası kuran binlerce vatandaşı biraraya getiren Muratpaşa Belediyesi ayrıca Park Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen çiçek fidelerini de ücretsiz olarak dağıttı.

Muratpaşa Belediyesi; her bölge iftarında menekşe, aslanağzı ve kadife çiçeği gibi değişik türlerden 5000 fide dağıttı. Muratpaşa Belediyesi; 24 bölgede toplam 120 bin fideyi, vatandaşlara ücretsiz vererek dikmelerini sağladı.

yukarı çık
0
Paylaşım