Menu
RSS

Muratpaşa Çocuk Sokağı’nda ‘Yaşasın Sevgi’ Sesleri

Muratpaşa Çocuk Sokağı’nda ‘Yaşasın Sevgi’ Sesleri

Çaybaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Çocuk Sokağı Şenliği’ne katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve çocuklar hep bir ağızdan; “Bütün insanları seviyoruz, yaşasın sevgi” dedi.

Çocuklar Değirmenönü’nde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, ilçenin değişik bölgelerinde şenlik havasında kutlayan Muratpaşa Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi Değirmenönü’nde de çocukların gönüllerince eğlenmesini sağladı.

Değirmenönü’ndeki Çocuk Sokağı Şenliği’ne, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.

Sevgi Çağrısı

Çocuk Sokağı Şenliği’nde eğlenen çocuklar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, ‘Başkan Amca’ diye seslenerek, sevgi gösterilerinde bulundu.

Başkan Uysal ve şenliğe katılan çocuklar hep bir ağızdan; “Bütün insanları seviyoruz. Bütün hayvanları, bütün bitkileri seviyoruz. Birbirimizi seviyoruz, yaşasın sevgi” dedi.

Çocuklarımız Hep Gülsün

Başkan Uysal, dünyada ve ülkemizde olumsuz olayların yaşandığına dikkat çekerek şunları söyledi; “Yine Antalya’mızdan bir şehidimiz var, yüreğimiz yanıyor. Şehidimize, Allah’tan rahmet diliyorum.

Biz, çocuklarımızı olayların dışında tutmak istiyoruz. Çocuklarımız hep gülsün istiyoruz.  Bütün çocuklarımız; sevgi, saygı ve kardeşlikten yana olsun.”

yukarı çık
0
Paylaşım