Menu
RSS

Muratpaşa: Kendi İşimizi Biz Yaparız

Muratpaşa: Kendi İşimizi Biz Yaparız

Muratpaşa Belediyesi, asfalt üretim tesisinde ürettiği asfaltla yolları yenilemeye başladı. Asfalt üretim tesisini kuran Muratpaşa Belediyesi, Yıldız Mahallesi’ndeki yol ve caddeleri kendi ürettiği asfaltla kaplıyor.

ASFALTINI KENDİ ÜRETİYOR, YOLLARI YENİLİYOR

Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Yıldız Mahallesi’nin ardından Bahçelievler Mahallesi’nde çalışmalara başlayacak

37 sokak ve 3 cadde yenilendi

Konteyner ve bitki üretim tesislerinin ardından asfalt üretim tesisini de kuran Muratpaşa Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde yenileme yaptığı çalışmalarında, kendi ürettiği asfaltı kullanıyor.

Yol yapım ve kaldırım ekipleri Meltem, Soğuksu, Bayındır ve Demircikara Mahallesi’nin ardından Yıldız Mahallesi’ndeki çalışmalarını bu hafta sonunda tamamlayacak. Yıldız Mahallesi’nde bulunan 37 sokak ve 3 caddenin asfaltları freze makinası ile kazınarak Muratpaşa Belediyesi’nin asfalt tesisinde üretilen sıcak asfaltla kaplandı.

Sırada Bahçelievler var

Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri cadde ve sokakları sıcak asfaltla kaplarken, yapım ekipleri de engelli şeritlerinin bulunduğu Avrupa standartlarında kaldırımları yaptılar.

Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ve yol yapım ekipleri hafta sonuna kadar Yıldız Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayacaklar ve önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan sokaklarda yenileme çalışmalarına başlayacak. Bahçelievler Mahallesi’nde yollar da Muratpaşa Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi’nde üretilen asfaltla yenilenecek.

yukarı çık
0
Paylaşım