Menu
RSS

Antalya CHP’li kadınlardan Arena’ya Çağrı

Antalya CHP’li kadınlardan Arena’ya Çağrı

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıl dönümünde CHP Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu üyeleri 83 yıl önce alınmış olan haklarını korumak için yollarda.5 Aralık 2017 tarihinde Ankara Arena’da yapılacak olan kadın kurultayına

çağrı yapmak ve ülkemizin geçtiği zor günlerde tüm kadınlara birleşme çağrısı yapmak için CHP Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP heyeti Eğitim-İş Sendikası, Alevi Kültür Derneği Konyaaltı Şubesi Kadın Kolları, Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi,  Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği Antalya Şubesi,

Cumhuriyet Kadınları Derneği Muratpaşa Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Kepez Şubesi, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı, Çorumlular Derneği, DİSK Emeklisen Antalya Şubesi, DİSK Akdeniz Bölge Temsilciliği, Makine Mühendisleri Odası ile görüşmeler yaptı.

Deveci yaptığı tüm görüşmelerde siyasi düşünce, etnik köken, ya da dinsel hiçbir ayrım yapmadan tüm kadınları 5 Aralık 2017 de Ankara Arena’ya davet ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Ülkemizin göz göre göre sürüklendiği uçurumdan hep birlikte, el ele kurtarmak, bu zor görevi başarmak için biz kadınlar hep birlikte ülkemize siper olalım ve baskıcı, gerici gidişe bir dur diyelim.

Ankara Arena’da düzenlenecek olan 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıl dönümünde kendini cumhuriyete borçlu hisseden tüm kadınlar bir arada, 5 Aralık gününün anlam ve önemine yakışır bir kutlama yapalım.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin adalet yürüyüşü ve adalet kurultayında olduğu gibi yine Türkiye’nin birleştirici gücü olarak bu kez Ankara Arena’da Kadın Kurultayı ve 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıl dönümünü birlik içinde kutlayarak tüm ülkeye umut olalım.

Bu süreçte ziyaretlerimize devam edeceğiz. Referandumdaki gibi adalet yürüyüşündeki gibi toplumu bütünüyle kucaklayan bir anlayışla ülkenin kurucu partisi olmasının getirdiği sorumluluk duygusu ile cumhuriyet halk partisi kadın kolları olarak

Antalya’daki tüm sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde de Türk kadının toplumda birey olarak kabul edilişini yani 5 Aralık Türk kadınının milletvekili seçimlerinde de oy kullanma seçme ve seçilme hakkının yıl dönümünü kutlamaya davet ediyoruz.

5 Aralık 2017 salı günü Ankara Arena’da büyük buluşmaya var mısınız?

25 bin kadın Ankara Arena’da tek ses tek yürek olmaya var mısınız?” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım