Menu
RSS

Antalya’da Teniste Büyük Başarı

Antalya’da Teniste Büyük Başarı

Okul Sporları 2015-2016 öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği müsabakaları Antalya’da gerçekleştirildi. 7 Mart- 15 Nisan tarihleri arasında Antalya Tenis İhtisas Kulübünde yapılan Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği müsabakalarına 60 okuldan yaklaşık 200 sporcu katıldı.

Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği müsabakalarına Küçük erkeklerde Atatürk O.O 1’nci, Küçük kızlarda Konyaaltı Doğa Koleji, Yıldız erkeklerde, Mecdude Başakıncı O.O Küçük kızlarda ise Konyaaltı Doğa Koleji 1’nci olarak İzmir ve Mersin’de düzenlenecek Grup birinciliği müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

Antalya Tenis İhtisas Kulübünde düzenlenen Gençler İl Birinciliği müsabaka 1’ncisi erkeklerde Özel Maarifet Anadolu Lisesi ve kızlarda Adem Tolunay Anadolu lisesi oldu.

11-13 Nisan’da Mersin’de oynanan gurup müsabakalarında birinci olan kız erkek takımımız 11-15 Mayıs tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacak.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, ilimizi başarıyla temsil eden okulları, Beden Eğitimi öğretmenlerini, Tenis antrenörlerini idarecilerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım