Menu
RSS

Antalyaspor İlk Galibiyetle Moral Buldu

Antalyaspor İlk Galibiyetle Moral Buldu

Antalyaspor, Kayserispor deplasmanında 1-0 kazandığı 3 puanla sezonun ilk galibiyetini almanın sevincini yaşarken kırmızı beyazlılar aynı zamanda moral de buldu.

Son galibiyetini geçen sezonun 33'üncü haftasında Trabzonspor'a karşı 7-0'lık skorla elde eden Antalyaspor, 10 lig maçının ardından ilk kez 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlılar, bu sezon oynadığı 9 maçı, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet ve 1 galibiyetle tamamladı.

ETO'O SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçen sezon golleriyle adından devamlı söz ettiren Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o da bu sezon 2'nci golünü attı. Eto'o, ligin 3'üncü haftasında Atiker Konyaspor maçında attığı golden 5 maç sonra sessizliğini Kayseri karşılaşmasında topu filelerle buluşturarak pozdu.

Teknik direktör Rıza Çalımbay da Antalyaspor'daki ilk galibiyeti 3'üncü maçında elde etti. Özel uçakla Kayseri'ye giden Antalyaspor kafilesinin dönüşünde Kulüp Başkanı  Ali Şafak Öztürk ve yöneticiler, futbolcularını tek tek tebrik etti.

Antalyaspor U 21 takımı da Kayserispor'u 2-1 yendi. Kırmızı beyazlı kulüp bünyesinde Türkiye Basketbol 2'nci Lig'de mücadele eden Antalyaspor ise Kayseri Melikgazi Belediyesi'ni 95-55 mağlup etti. Antalyaspor'un, Kayseri deplasmanındaki 3 takımı da galibiyetle döndü.

BORA TERZİOĞLU: "MUTLU OLDUK"

Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, deplasmandan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirtti. Sezonun ilk 3 puanını elde ettiklerini hatırlatan Terzioğlu, galibiyetle futbolcuların üzerindeki iyi futbola rağmen kazanamama baskısını ortadan kaldırdıklarını ve diğer takımlarla puan farkının açılmasına engel olduklarını söyledi.

Takımın son haftalardaki mücadelesinden memnuniyetini dile getiren Terzioğlu, teknik ekip ve futbolcuları maçtaki performansından dolayı kutladı.

9 PUNA HEDEFİ

Kayseri deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Terzioğlu, Antalyaspor camiasını birlik beraberlik içerisinde takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.

Antalyaspor taraftarının Gençlerbirliği maçında tribünü doldurmasını talep eden Terzioğlu, "Gençlerbirliği maçını da kazanıp, galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Gençlerbirliği, ardından Trabzonspor deplasmanı ve sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçlarında toplam 9 puan kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım