Menu
RSS

Antalyaspor Kamp İçin Isparta’da

Antalyaspor Kamp İçin Isparta’da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları için Isparta'ya gitti. Bu sabah sağlık kontrollerinin ardından saat 13.30'de yola çıkan kırmızı beyazlı takım, Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde ilk çalışmasını bu akşam saat 18.00'de Isparta Stadyumu'nda gerçekleştirecek.

17 Temmuz gününe kadar sürecek Isparta kampının ardından takım Düzce'ye geçecek. 18 Temmuz Pazartesi günü Topuk Yaylası'nda antrenmanlarına başlayacak olan Antalyaspor, 30 Temmuz Cumartesi günü Antalya'ya geri dönecek. Kırmızı beyazlılar Düzce kampında 3 hazırlık maçı oynayacak.

Antalyaspor üçüncü etap kampını ise Hollanda'da yapacak. Takım, kamp için 1 Ağustos tarihinde yola çıkacak ve 14 Ağustos Pazar gününe kadar bu ülkede kalacak. Antalyaspor'un Hollanda kampında da en az 4 hazırlık maçı yapması planlanıyor.

Kırmızı beyazlıların bu sabahki sağlık kontrollerine Teknik Direktör Jose Morais ile futbolcular Serdar Özkan, Diego, Yekta, Sakıp, Atakan, Fornezzi ve Ozan Evrim katıldı.

Futbolcular ve teknik ekip eko, EKG, iç hastalıkları, idrar, ultrason akciğer taraması, ortopedi ve efor testinden geçti. Sağlık kontrollerinin ardından Teknik Direktör Morais, muayene için hastanede bulunan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bilal ile göbekleri konusunda şakalaştı.

yukarı çık
0
Paylaşım