Menu
RSS

Cimnastiğin Kalbi Antalya’da Attı

Cimnastiğin Kalbi Antalya’da Attı

Ritmik Cimnastik Lig 1.Hafta (1. ve 2.Lig) Yıldızlar Bireysel - Grup 1.Etap Müsabakaları Antalya’da yapıldı. Atatürk Spor Salonunda düzenlenen müsabakanın açılış törenine Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, sporcular, idareciler ve aileleri katıldı.

25-27 Mart tarihleri arasında Antalya Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Ritmik Cimnastik Lig 1.Hafta (1. ve 2.Lig) Yıldızlar Bireysel - Grup 1.Etap Müsabakalarına gruplarda 12 takım ve 150 sporcu katıldı.

Yıldızlarda Antalya’yı ise 11 sporcu temsil etti.  Grup 2.Etap Müsabakaları 21-22 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de yapılacak. Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Ritmik Cimnastik Lig 1. Hafta (1. ve 2.Lig) Yıldızlar Bireysel - Grup 1.Etap Müsabakalarında derece alan sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Ritmik cimnastik 1 lig puan durumu şöyle, Hacettepe üniversitesi S.K. (Ankara) 1’inci, İstanbul Cimnastik S.K 2’ci,Ege jimnastik G.S.K (İzmir) 2 Lig puan durumu ise, Beşiktaş J.K 1’nci (İstanbul), ODDÜ S.K 2’nci (Ankara) Reverans S.K 3’ncü (Antalya) sırada yer aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım