Menu
RSS

Kamp Öncesi Kemer Tekirovasporlu Futbolculara Moral Yemeği

  • Yazan 
Kamp Öncesi Kemer Tekirovasporlu Futbolculara Moral Yemeği

Bu yıl 3. Lig 2. Gurupta mücadele edecek olan Kemer Tekirovaspor yaklaşan 2014-2015 sezonu öncesi çalışmalarına Nevşehir Abanos kampı ile devam ediyor. Kamp yolculuğu öncesinde Kemer Tekirovaspor Yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla Kemer Tekirovaspor tesislerinde bir araya gelerek topluca yemek yediler.

Yemeğe, Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Tekirovaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Taş, Atilla Akbaş, Fahri Şimşek, , Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Mehmet Ali Güven, Cumali Afşin, Sedat Akan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdiresi Nuray Minta ve Yarıkpınar Restoran sahibi Teoman Kara katıldı.

Yemek öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta;

“Kulübü yeni yönetimle birlikte devraldık. Bizim gibi takımların olmazsa olamazı yerel yönetimlerin desteğidir, bunun dışında kulüpleri yönetmek çok zordur. Arkamızda yönetimiyle ekibiyle her şeyimize destek olan bir belediyemiz ve başkanımız var, bizler arkamızdaki bu destekle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızın geçen dönemindeki sıkıntılarını giderdik ve sizin çalışmalarınızın aksamadan sürmesi için bizler de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Belediye Başkanımız seyahatte olduğu için şu an aramızda değil, belediye başkan yardımcımız ve meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz aramızda.

Sizlerden bir tek isteğimiz var oda bu yıl takımı hak ettiği yere getirmenizdir. Yaylada kısa bir kamp dönemi geçirdiniz ve bu yemeğin ardından Nevşehir Abanos kampına hareket ederek çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Kampın sonrasında ise bildiğiniz gibi Eylül ayının yedisinde Maltepespor deplasmanı ile lige start vermiş olacaksınız.

Sizler ve bizler için inşallah hayırlı bir sezon olur ve düşündüğümüz hedeflere hep birlikte ulaşırız. Bizler yönetimi devraldığımızda bir hedef koyduk, bizler şampiyonluk istiyoruz. Bu hedefe ulaşıp takımı bir üst lige hep birlikte taşıyacağımıza inanıyorum.

Birazdan kampa hareket edeceksiniz, kazasız belasız ve sakatlık yaşamadan bir kamp dönemi geçirmenizi diliyorum. Bizler de kısa bir süre sonra kampınızı ziyaret edeceğiz.” dedi.

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta’nın konuşmasının ardından topluca yemek yenildi. Yemeğin ardından kulüp tesislerinde bir süre sohbet edilerek Kemer Tekirovaspor’un geleceği ve çalışmaları konuşuldu.

Organizasyon sonrası Kemer Tekirovaspor Teknik heyeti ve futbolcuları kamp yapacakları Nevşehir Abanos’a hareket etti.

yukarı çık
0
Paylaşım