Menu
RSS

Kemerspor 2003 Lige Hazırlanıyor

Kemerspor 2003 Lige Hazırlanıyor

Spor Toto 3'üncü Lig'de mücadele eden Kemerspor 2003'de seçmeler başladı. Spor Toto 3'üncü Ligi geçen sezon 7'nci sırada tamamlayan Kemerspor 2003'de teknik heyetin imza atmasının ardından Tekirova Mahallesi'ndeki Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda 2 gün sürecek seçmelere başlandı.

Seçmelere daha önce takip edilen 60'a yakın sporcu katıldı. Seçmelere teknik heyetin yanı sıra Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Minta ve Başkan Yardımcısı Can, sporcularla görüşerek başarı temennisinde bulundu. Yeni sezona iddialı girmek için ellerinden gelen en iyi kadroyu kurmak için çalışmalar başlattıklarını belirten Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta, "Teknik ekibimizi belirledik.

Onların raporu doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Seçmelerle takıma kazandırabileceğimiz genç arkadaşlarımızla işe başladık. Zaten geçen yıldan takımımızda hazır bir iskelet var.

Bu iskelet kadroya yapacağımız takviyelerle takımı daha da güçlendireceğiz. 4-5 nokta transfer yapacağız. 24-25 kişilik kadro oluşturacağız" dedi.

Sezon hazırlıklarını Burdur'un Tefenni İlçesi'nde yapacakları kampla sürdüreceklerini kaydeden Başkan Minta, "Daha sonra Kemer'e döneceğiz. Ardından Nevşehir'in Avanos Yaylası'nda kampımız olacak.

Bu kampların ardından da yeni sezona hazır olmuş olacağız. Hedefimiz 2'nci Lig'e yükselmek" dedi. Teknik Direktör Mehmet Akdülger ise "Takımımızda geçen yılın kadrosundan 12-13 kişi olacak. 7 ya da 8 transfer düşünüyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım