Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Kepez Gazipaşa'yı 4-1 yendi

  • Yazan 
Kepez Gazipaşa'yı 4-1 yendi

Süper Amatör Lig (SAL) play-off mücadelesini garantileyen Kepez Belediyespor, bu hafta sonu evinde play-off'u garantileyen Gazipaşa Belediyespor'u konuk etti. Kepez rakibi Gazipaşa Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek ligde 2.sıraya yükseldi.

Süper Amatör Lig 15'inci hafta karşılaşmalarında Kepez Belediyespor, Gazipaşa Belediyespor'u evinde konuk etti. Hasan Doğan Stadyumu'nda Kepezspor seyircisinin desteğiyle başlayan karşılaşmada birçok pozizyon bulmasına rağmen 41’inci dakikada Kubilay'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 galip kapatan Kepez Belediyespor soyunma odasına moralli gitti.

İkinci yarı daha sakin bir oyunun sergilendiği sahada Kepez 57'inci dakikada Ali Baştürk'ün golü ile skoru 2-0 yaptı. 65 dakika'da Gazipaşa Belediyespor'un bulduğu gol ile durum 2-1 olurken, 75 ve 85'inci dakikalarda Kepezspor'lu Akın ve Selim'in golüyle karşılaşama 4-1 sonuçlandı.

Maçın 25 dakikasında Gazipaşa Belediyespor'dan Alican Sümbül ikili mücadelede sakatlandı. Saha içerisindeki sağlık ekiplerinin müdahalesi ile hemen hastaneye kaldırılan Gazipaşa Belediyespor'lu Alican'ın ayağında kırık meydana geldiği bildirildi.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, "Güzel ve keyifli bir maç izledik. Saha içerisinde mücadele eden sporcularımı ve teknik ekibimi aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Maçın 25'inci dakikasında talihsiz bir sakatlık oldu. Gazipaşa Belediyespor'lu Alican Sümbül kardeşimizin ayağında kırık olduğu bilgisini edindik. Saha içerisinde mücadele, heyecan ve kazanma arzusu olduğu için böyle talihsiz olaylarla karşılaşabiliyoruz. Ben Kepez Belediyespor ailesi olaran Gazipaşa Belediyespor'lu Alican'a geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum."dedi.

Kepez Belediyespor'lu oyuncular yoğun bakımda yatan Kınıkspor’lu Ozan için sahaya "Kınıkspor'lu Ozan Akpınar'a acil şifalar dileriz" yazılı pankartla çıktı.Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, olayın ertesi günü Kınıkspor Başkanını telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sidespor'un ligden çekilmesi nedeniyle Kepez Belediyespor bu haftayı bay geçerek hükmen galip gelecek.

yukarı çık
0
Paylaşım