Menu
RSS

Paşa’lı Gençler Türkiye Şampiyonluğuna Koşuyor

Paşa’lı Gençler Türkiye Şampiyonluğuna Koşuyor

Muratpaşa Belediyespor, Denizli’de düzenlenen Gençler U17 Futbol Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde de tüm rakiplerini yenerek birinci oldu.

Üç Rakibide Yendiler

Denizli’de 15-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Gençler U17 Futbol Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmalarında Muratpaşa Belediyespor, üç rakibini yenerek şampiyon oldu.

Yarı finalin ilk maçında Karaman Belediyespor’u 2-0 yenen Paşa’nın gençleri, ikinci maçta Bursa Conponentaspor’u 2-1 yenerek finale yükseldi. Final karşılaşmasında İzmir Güzeltespor’u da 2-1 yenen Muratpaşalı gençler, Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Veliler İle Birlikte Kutladılar

Futbolcular, İzmir Güzeltespor galibiyetini, velileri ile birlikte saha kutladı. Karşılaşmayı izleyen Muratpaşa Belediyespor Futbol Şube Sorumluları Yener Altıntaş ve Mustafa Çetin, sporcularla teknik heyeti kutladı.

Muratpaşa Belediyespor, Denizli’de şampiyon olarak Türkiye’de ilk dört takım arasına kalmayı başardı. Muratpaşa Belediyespor Türkiye Şampiyonası finallerinde İstanbul Bağlarbaşı, Samsun Kadıköy ve Diyarbakır Amedspor takımları ile karşı karşıya gelecek.

yukarı çık
0
Paylaşım