Menu
RSS

Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı Başladı

Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı Başladı

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organizasyonunda Manavgat Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı'nda 4 grupta 12 takım mücadele ediyor.

Manavgat Boğaz Otel sahasında oynanan ilk karşılaşmaları yerli ve yabancı turistlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda sporsever izledi.

TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı açılış maçında Çiftçioğlu İnşaat, Çiviler Auto Show'u 11-1 mağlup etti. Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı 17 Temmuz'da oynanacak final karşılaşmasıyla tamamlanacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye olarak gençlere sahip çıkmaya çalıştıklarını belirterek, "Biz de bu bağlamda gençlerimizin spor yapmasına destek olmaya çalışıyoruz.

Bu etkinliğin 6'ncısını yapıyoruz. 8 hocamız var maçları yöneten. 12 takımla şu anda devam ediyor. Bu turnuvayı daha önce Evrenseki'de yapıyorduk bu sene burası daha rahat olduğu, daha çok seyirci alabileceği için, sporcularımız daha rahat edebilecekleri için burada yapmayı uygun gördük" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım