Menu
RSS

Potanın Yıldızları Antalya’da Yetişiyor

Potanın Yıldızları Antalya’da Yetişiyor

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri Basketbol branşı çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. İl Spor Merkezlerinde “Bu yaz mutlaka Spora Başlamalısın” sloganıyla 31 branşta 05-18 yaş aralığındaki çocukların katıldığı basketbol kursları aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Spor Salonunda ve 10 Bin Kişilik Spor Salonunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma günlerinde gerçekleşen kursların eğitimleri basketbol antrenörleri tarafından uygulamalı ve teknik olarak veriliyor.

Çocuklara Spor Bilincini Aşılıyoruz

Çocuklara spor bilinci aşılayarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla il ve ilçelerde 31  branşta İl  Spor Merkezlerini açtıklarını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “ Sağlıklı, zeki, güçlü yarınları oluşturmak için çocukları spora teşvik ettiklerini ve çocukların spor yaptığını söyledi.

Ayrıca, Hacıcaferoğlu “Geçen yıl, 81 il arasında nüfus oranına göre il spor merkezlerine başvuran öğrenci sayısında Türkiye genelinde önemli bir konumdayız. Bu sezonda yoğun başvuru olacağına inanıyoruz.

Velilerimiz, çocuklarını emin ellere teslim etmeyi arzuluyorlar. Açacağımız kurslarla ilimizde ve ilçelerimizde birçok çocuğumuzu sporla tanıştıracağız dedi.” Hacıcaferoğlu, Sporun her branşında olmaları için Engelli bireylere de, İl Spor Merkezleri kurslarına katılmaları için davette bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım